Sport

Kylian a zburdat în cușca lui Leo

Ziarul de Vrancea
16 feb 2021 678 vizualizări

PSG a zdrobit Barcelona pe „Camp Nou” cu 4-1 într-un meci din Liga Campionilor în care Mbappé a marcat trei goluri *Liverpool a obținut o victorie reconfortantă la Leipzig

FC Barcelona a fost învinsă clar de Paris Saint-Germain, cu scorul de 4-1, marți seara, pe Camp Nou, într-un meci din prima manșă a optimilor de finală ale Ligii Campionilor la fotbal. Catalanii au deschis scorul prin Lionel Messi ('27 - penalty), dar Kylian Mbappé a egalat la scurt timp ('32). Campioana Franței a fost irezistibilă în ultima jumătate de oră, în care a punctat de trei ori, prin Mbappé ('65, '85), care a realizat astfel uin „hat-trick”, și prin Moise Kean ('70). Portarul german ter Stegen s-a opus și în alte rânduri în fața lui Mbappé. Antrenorul echipei Paris Saint-Germain, Mauricio Pochettino, s-a declarat mulțumit de evoluția jucătorilor săi la partida cu FC Barcelona, dar consideră că mai sunt multe lucruri de îmbunătățit. „Nu cred că perfecțiunea există, suntem buni, dar putem fi și mai buni. Mai sunt multe lucruri de îmbunătățit, dar sunt mulțumit de jucătorii mei. Am făcut un meci mare, dar acum trebuie să ne concentrăm la campionat și la meciul retur de peste trei săptămâni”, a declarat Pochettino.

În celălalt meci, FC Liverpool a trecut peste perioada mai puțin fastă prin care trece în Premier League și a învins în deplasare cu 2-0 pe RB Leipzig, prin golurile marcate de Mohamed Salah ('53) și Sadio Mané ('58), după erori mari făcute de Marcel Sabitzer, respectiv Dayot Upamecano. Meciul a avut loc la Budapesta, deoarece Germania nu permite intrarea pe teritoriul său a cetățenilor proveniți din Marea Britanie. Liverpool se află pentru al patrulea sezon consecutiv în optimile de finală.

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.