Sport

Kasatkina își face de cap

Ziarul de Vrancea
16 mar 2018 603 vizualizări

Rusoaica de 20 de ani a umilit-o pe germana Angelique Kerber, la Indian Wells, după ce a mai depășit două câștigătoare de Grand Slam

După ce Simona Halep și japoneza Naomi Osaka au reușit să se califice în penultima fază a turneului de categorie Premier Mandatory de la Indian Wells, au fost stabilite și celelalte două semifinaliste. Daria Kasatkina, simpatica jucătoare de 20 de ani din Rusia, clasată pe locul 19 WTA, a obținut o victorie “expres” în 58 de minute în fața vedetei gerrmane Angelique Kerber, scor 6-0, 6-2. Kasatkina, jucătoare înaltă de 1,70 m, a învins, până la Kerber, încă două câștigătoare de Grand Slam, Sloane Stephens și Caroline Wozniacki. Aproape la fel de ușor s-a calificat în semifinale și Venus Williams (8 WTA), care a trecut cu 6-3, 6-2 de spaniola Carla Suarez (27 WTA).  Semifinalele feminine au fost programate, poate surprinzător, în sesiunea de seară (californiană), iar meciul Halep – Osaka închide astăzi, după ora 5:30 ziua de tenis de la Indian Wells.

În turneul masculin, liderul Roger Federer a câștigat a 16-a partidă la rând jucată în acest an, scor 7-5, 6-1, cu sud-coreeanul Chung Hyeong Chang (26 ATP). Federer s-a impus într-o oră și 22 de minute și va evolua în penultimul act cu croatul Borna Coric (49), care s-a calificat în fața sud-africanului Kevin Anderson (9 ATP), finalistul de la US Open 2017.Celelalte sferturi de finală au fost Milos Raonic (Canada, 28) – Sam Querrey (SUA, 21) și Juan Martin Del Potro (Argentina, 8) - Philipp Kohlschreiber (Germania, 37).

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.