Sport

Karanovic – out, Golofca –in

Ziarul de Vrancea
8 sep 2020 918 vizualizări

Goran Karanovic, atacant cu dublă cetățenie, sârbă și elvețiană, a semnat, ieri, un contract cu FC Hermannstadt, anunță gruparea sibiană

În sezonul trecut, Goran a evoluat pentru Sepsi OSK Sfântu Gheorghe în 20 de meciuri de Liga 1 și a înscris nouă goluri plus patru în Cupa României. În schimb gruparea secuiască a perfectat transferul mijlocașului Cătălin Golofca de la CFR Cluj. Cătălin Golofca este cel de-al zecelea transfer realizat de Sepsi OSK în această vară, după Adnan Aganovic, Admir Bajrovii, Boubacar Fofana, Panagiotis Deligiannidis, Jesus Fernandez, Bogdan Mitrea, Vlad Mitrea, Bryan Nouvier și Florin Purece.

Jucătoare române la Stambul

Jucătoarea română de tenis Patricia Țig va participa săptămâna aceasta la turneul WTA de la Istanbul, dotat cu premii totale de 225.000 de dolari, după ce s-a oprit în turul secund la US Open. În calificări a evoluat Laura Paar (200 WTA) dar a pierdut cu scorul de 1-6, 1-6 meciul cu jucătoarea sârbă Olga Danilovic (175). La dublu, două românce figurează pe tablou, Andreea Mitu și Laura Paar Mitu va evolua alături de Lidzia Marozava, alături de care a câștigat, duminică, titlul WTA la Praga. În primul tur, cele două vor înfrunta principalele favorite, Alexa Guarachi (Chile)/Desirae Krawczyk (SUA). Laura Ioana Paar și germana Julia Wachaczyk vor întâlni în primul tur favoritele numărul doi, australiencele Ellen Perez/Storm Sanders.

Ce mai tânăr marcator „rojo”

Spania a învins, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 4-0 (3-0), echipa Ucrainei, în etapa a doua a Grupei a IV-a a Diviziei A a Ligii Națiunilor. Au marcat Ramos ('3 –penalty, '29), Fati ('32) și Ferran Torres ('84). Ansu Fati a devenit, la vârsta de 17 ani și 311 zile, cel mai tânăr marcator din istoria naționalei spaniole. Înaintea lui, Errazquin a marcat în 1925, la vârsta de 18 ani și 344 de zile. În celălalt meci al grupei, Elveția a remizat, scor 1-1 (0-1), acasă, cu Germania. Au marcat: Widmer ('58) / Gundogan ('14.). Clasamentul după două etape: Spania - 4 puncte, Ucraina – 3 p, Germania - p , Elveția – 1 p.

Messi a revenit la antrenamente

Atacantul argentinian Lionel Messi a revenit, ieri la antrenamentele echipei FC Barcelona, după ce la 25 august anunțase că vrea să plece. În cele din urmă, el a precizat că va rămâne la catalani.Messi a fost așteptat de numeroși fotografi la sosirea la centrul de antrenament, unde participă la prima ședință de pregătire sub comanda lui Ronald Koeman.Lionel Messi a lipsit de la toate antrenamentele echipei, care s-a reunit, ieri, în vederea reluării pregătirii pentru noul sezon, sub comanda noului antrenor principal, Ronald Koeman.Lionel Messi mai are un an de contract cu FC Barcelona și înțelegerea lui are o clauză de reziliere de 700 de milioane de euro. O altă clauză îi permitea jucătorului de 33 de ani ruperea unilaterală a contractului, fără despăgubiri, dar a expirat la începutul lunii iunie.

Jocuri, cu sau fără virus

Jocurile Olimpice de la Tokyo, amânate până în 2021, se vor desfășura anul viitor indiferent de evoluția pandemiei de coronavirus, a anunțat luni John Coates, vicepreședintele Comitetului Internațional Olimpic (CIO). „Vor fi Jocurile care vor învinge Covid, lumina de la capătul turneului”, a afirmat oficialul australian. Tema acestor Jocuri va fi cea a „reconstrucției după ravagiile produse de tsunami', a declarat Coates, referindu-se la catastrofa din 2011, când nord-estul Japoniei a fost devastat de un cutremur de pământ urmat de un tsunami. Până acum, Jocurile Olimpice au fost anulate doar în perioadele de război. Ediția de la Tokyo trebuia să debuteze inițial pe 24 iulie, însă organizatorii au luat decizia istorică de a amâna competiția până în vara lui 2021, într-un moment în care Covid-19 progresa în întreaga lume.

 

Sinisa a scăpat de pacoste

Clubul Bologna a anunțat, luni, că tehnicianul Sinisa Mihajlovic s-a vindecat de coronavirus, astfel că își poate relua îndatoririle la echipă. “Având în vedere rezultatele negative ale ultimelor două teste Covid-19, antrenorul principal al Bolognei, Sinisa Mihajlovic, își poate relua îndatoririle. Astfel, el va fi prezent la ședința de pregătire de mâine, de la baza de pregătire Nicolo Galli, pentru a conduce antrenamentul echipei”, se arată pe site-ul grupării italiene. Bologna anunțase la 23 august că Mihajlovic a fost testat pozitiv cu coronavirus și tehnicianul era asimptomatic.

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.