Sport

Juventus dansează în “Teatrul Viselor”

Ziarul de Vrancea
24 oct 2018 440 vizualizări

Noua echipă a lui Cristiano Ronaldo are punctaj maxim după trei etape în Liga Campionilor

Juventus Torino a învins, mai ușor decât o arată scorul, cu 1-0 în deplasare formația Manchester United în grupa H a Ligii Campionilor, etapa a III-a. Partida a avut multe faze de poartă. Italienii au fost mai periculoși încă din start și au reușit să deschidă scorul prin argentinianul Dybala, în minutul 17. Atacantul a trimis balonul în poartă, după o centrare din dreapta a lui Ronaldo și o deviere nefericită a fundașului englez Smalling. Ulterior, United a ieșit mai mult la joc, dar nu a fost suficient. Italienii s-au apărat perfect, fiind de netrecut. José Mourinho, antrenorul echipei gazdă, a ținut să sublinieze prestația fundașilor centrali ai echipei italiene: "Juventus este la un alt nivel și sunt foarte sincer. Poate am fi meritat un gol în acest meci, dar nu s-a putut. Jucătorii echipei Juventus sunt de mare calitate. Uneori lumea se uită doar la Cristiano Ronaldo sau Dybala, dar ar trebui să-i urmărează și pe Bonucci și Chiellini. Ei ar putea merge la universitatea Harvard să țină cursuri despre cum să fii fundaș central", a declarat Mourinho.

Un alt meci așteptat s-a disputat pe stadionul “Santiago Bernabeu” din Madrid. Real Madrid, aflată în pasă neagră a învins, greu, modesta echipă cehă Skoda Plzen. Primul gol a al Realului a fost marcat de atacantul francez Karim. El l-a întrecut pe olandezul Ruud Van Nisterlooy la numărul de reușite în cea mai importantă competiție europeană pentru cluburi. Golul de marți este cel cu numărul 57 al lui Benzema în Liga Campionilor. Ruud Van Nisterlooy a înscris de 56 de ori. Astfel, atacatul Realului, în vârstă de 30 de ani, ocupă locul 4 în clasamentul "all time" al marcatorilor din Liga Campionilor. Cristiano Ronaldo (cu 120 de reușite), Lionel Messi (105) și Raul (71) sunt pe podium, la acest capitol. Real Madrid a suferit și o pierdere în acest meci: fundașul Marcelo s-a accidentat și este incert pentru derbiul cu FC Barcelona, de duminică, de pe Camp Nou. El a ieșit de pe teren cu ajutorul a doi membri ai corpului medical și ar avea o accidentare la glezna dreaptă, în urma unui duel cu Ubong Ekpai.

Rezultate, marcatori

Grupa E: AEK  Atena – Bayern München 0-3. Martinez (’61), Lewandowski (’63); Ajax Amsterdam – Benfica Lisabona 1-0. Mazraoui (‘90^3). Clasament: 1. Ajax – 7 p (5-1); 2. Bayern – 7 (5-1); 3. Benfica – 3 p; 4. AEK –  0 p.

Grupa F: Șahtar Donețk – Manchester City 0-3. D.Silva (’30), Laporte (’35), B. Silva (’71); Hoffenheim – Olympique Lyon 3-3. Kramaric (’33, ’47), Joelinton (‘90^2). Clasament: 1. Manchester City – 6 p; 2. Lyon – 5 p; 3. Hoffenheim – 2 p (6-7); 4. Șahtar – 2 p (4-7).

Grupa G: AS Roma - ȚSKA Moscova 3-0. Dzeko (’30, ’40), Under (’50); Real Madrid – Viktoria Plzen 2-1. Benzema (’11), Marcelo (’56) / Hrosovsky (’79). Clasament: 1.AS Roma – 6 (8-3); 2.Real Madrid – 6 p (5-2);3. ȚSKA– 4 p; 4. Plzen – 1 p.

Grupa H: Young Boys Berna - FC Valencia 1-1.Batshuayi (’26) / Hoarau (’55 – autogol). Clasament:  1.Juventus – 9p; 2. Manchester United – 4p; 3. Valencia – 2 p; 1. Young Boys – 1 p.

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.