Sport

Juniorii B au pierdut decisivul cu Chiajna

Dan Chiriac
30 sep 2017 1194 vizualizări

Echipa de juniori B de la LPS Focșani a pierdut meciul decisiv pentru calificare în Liga Elitelor. Focșănenii au întâlnit sâmbătă, pe teren propriu pe Concordia Chiajna și avea nevoie de o victorie cu 2-0 sau la trei goluri diferență pentru a întoarce rezultatul din tur, 1-3, înregistrat în meciul tur. La meci au venit și jucătorii echipei CSM Focșani 2007, dar și conducerea echipei de seniori. Toți au sperat într-un rezultat pozitiv al echipei pregătite de Alin Samoilă. Tinerii jucători focșăneni au încercat să ajungă la poarta adversă, dar ilfovenii s-au închis bine și au reușit pe contraatac să răspundă tăios. Așa s-a marcat și unicul gol al partidei, în minutul 27. După gol oaspeții au jucat doar pentru conservarea rezultatului. Focșănenii au trecut de cîteva ori pe lângă egalare, lucru ce l-ar fi meritat după aspectul jocului. Oaspeții s-au bucurat la final pentru victorie și vor evolua în Liga Elitelor. La juniori A, Concordia Chiajna s-a impus cu scorul de 7-0. Cele două echipe focșănene vor continua în campionatul național al juniorilor republicani. (D.C.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.