Sport

Jucăm handbal din plăcere! #familiadelasala

Cătălin VLĂDESCU
18 oct 2018 2019 vizualizări

Am vorbit despre evoluțiile băieților noștri din ultima vreme cu destui oameni, mulți dintre ei oameni care chiar știu cu ce “se mananca” această disciplină sportivă, oameni cu vastă experiență, care chiar au văzut multe în handbal…altii, suporteri pătimași sau doar simpli spectatori.

Cu toții au apreciat evoluțiile și atitudinea echipei noastre. Toți mi-au confirmat opinia personală la care am ajuns. Băieții noștri se găsesc acum într-un moment al evoluției lor, în care nu trebuie să facă altceva decât să joace handbal, cu plăcerea aceea primordială, a copilului care pune pentru prima dată mână pe o minge de handbal, visând cu ochii deschiși să ajungă, cândva, mare handbalist. Trebuie să rămână modești, cu picioarele pe pământ, determinați și motivați așa cum îi cunosc.

Meciul cu Dinamo de sâmbătă, 20 octombrie, din Polivalentă, este o ocazie perfectă de a demonstra că handbalul se joacă pe teren, cu sufletul, cu mintea, cu o sală plină în spatele tău, cu încredere, convinși fiind că toate acestea, de multe ori, pot fi mai importante decât suma de bani plătită pe tine, ca jucător. Este un meci din care nu avem nimic de pierdut ci totul de câștigat. Se anunță un meci cu o sală plină, ce va fierbe și va vibra la fiecare gol al băieților noștri. Sunt absolut convins că dinamoviștilor le va fi greu să joace într-o asemenea atmosfera…suporterii alb-albaștri, fără îndoială, vor fi jucătorul cu numărul 8, pentru echipa noastră, așa cum se întâmplă de fiecare dată, iar pentru dinamoviștii, vor fi “plumbul din picioare” Noi ca suporteri atât așteptăm de la voi: să fiți o echipă, iar împreună cu noi să arătăm magia familiei de la sală! Asta este tot! (Cătălin Vlădescu)

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.