Sport

Irina s-a specializat în răsturnări

Ziarul de Vrancea
24 apr 2018 669 vizualizări

După ce a fost condusă la Istanbul cu 1-4 în primul set cu Christina McHale, Begu a realizat cinci game-uri consecutive și apoi a câștigat și meciul, calificându-se în turul II * a intrat Djokovic pe panta descendentă?

Jucătoarea română Irina Begu (37 WTA) s-a calificat în sferturile de finală ale turneului de la Istanbul, dotat cu premii în valoare totală de 250.000 de dolari. În turul II, Irina a a obținut o victorie destul de dificilă, după o oră și 45 de minute, scor 6-4, 6-4 într-o oră și 45 de minute, în fața americancei de 25 de ani, Christina McHale (37 WTA). Americanca  a condus în primul set cu 3-0 și 4-1, dar Irina a revenit remarcabil și a reușit să își adjudece setul cu 6-4, după cinci game-uri consecutive. În actul secund, Irina  a condus cu 4-2, dar americanca a egalat, 4-4, după care românca a reușit să încline balanța, după o serie de erori comis de McHale pe serviciul său. Begu a avut un as și a făcut patru duble greșeli, în timp ce McHale a comis cinci duble greșeli. Irina Begu conduce cu 3-1 la meciurile directe.

În faza următoare, Irina Begu o va întâlni pe câștigătoarea meciului dintre croata Donna Vekic (54 WTA) și sportiva australiană Ajla Tomljanovic (95 WTA) și ea de origine croată. Donna Vekic s-a calificat profitând de abandonul polonezei Agnieszka Radwanska, iar Ajla s-a impus în fața belgiencei Alison van Uytvanck (49 WTA) cu scorul de 6-3, 6-3. Ieri, la Istanbul s-au mai înregistrat rezultatele: Sara Errani (Italia) – Kirsten Flipkens (Belgia) 6-3, 6-4; Aleksandra Krunic (Serbia) – Ekaterina Makarova (Rusia) 1-6, 6-1, 6-4; Katerîna Bondarenko (Ucraina) – Ipek Oz (Turcia) 4-6, 6-4, 6-0; Svetlana Kuznețova (Rusia) – Viktoria Tomova (Bulgaria) 7-5, 4-6, 6-1.

* În turneul de la Stuttgart s-au înregistrat ieri unele rezultate interesante. Astfel,americanca Sloane Stephens, numărul 9 mondial, a fost învinsă de compatrioata sa Coco Vandeweghe (16) cu un incredibil scor de 1-6, 0-6 în numai 58 de minute. Cunoscuta spaniolă Carla Suarez, ajunsă pe locul 25, a cedat în fața tinerei rusoaice Veronika Kudermetova (193 WTA), cu 6-7, 2-6. Alte rezultate: Anastasia Pavliucenkova (Rusia) –Madison Keys (SUA) 7-6, 5-7, 6-4; Zarina Dias (Kazahstan) – Carina Witthöft (Germania) 6-3, 6-2; Anett Kontaveit (Estonia) – Kristina Mladenovic (Franța) 5-7, 7-6, 7-6.

* Dacă revenirea lui Rafael Nadal în circuit este perfectă, Novak Djokovic, fostul lider mondial, Novak Djokovic (12 ATP) suferă în continuare. La Barcelona, “Rafa” n-a avut nicio problemă în a-l depăși pe compatriotul său, Roberto Carballes (WTA) cu 6-4, 6-4. Culmea este că în faza următoare, Rafael Nadal ca întâlni un alt spaniol, Guillermo Garcia (69 ATP,) care a beneficiat de abandonul favoritului nr.14, japonezul Kei Nishikori (22). Nishikori a abandonat după un set, când scorul era 6-3 pentru spaniol. Tot ieri sârbul Novak Djokovic, beneficiar la unui wild-card, a fost eliminat în turul doi de slovacul Martin Klizan (140 ATP), venit din calificări. Klizan s-a impus cu scorul de 6-2, 1-6, 6-3. Klizan  va juca în optimi cu spaniolul Feliciano Lopez (30). Alte rezultate de la Barcelona: Grigor Dimitrov (Bulgaria) – Gilles Simon (Franța) 6-2, 6-1; Dominic Thiem (Austria) – Jaume Muñar (Spania) 7-6, 6-1; Jozef Kovalik (Slovenia) – Guido Pella (Argentina) 6-3, 6-3; Albert Ramos (Spania) – Rogerio Silva (Brazilia) 3-6, 6-3, 6-4; Stefanos Tsitispas (Grecia) – Diego Schwartzman (Argentina) 6-2, 6-1; Pablo Carreño (Spania) – Benoît Paire (Franța) 6-3, 6-3;

* Rezultate de la Budapesta (ATP): Marco Cecchinato (Italia) – Damir Dzumhur (Bosnia) 6-3, 6-1; Mihail Iujnîi (Rusia) – Zsombor Piros (Ungaria) 6-3, 6-3; Jan-Lennard Struff (Germania) – Aleksandr Bublik (Kazahstan)  6-1, 6-4; Lorenzo Sonega (Italia, 159 ATP) – Richard Gasquet (Franța, 29) 6-4, 7-6; Aljaz Bedene (Slovenia) – Matteo Berettini (Italia) 7-6, 4-6, 6-4.

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.