Sport

Iordănescu – 95 % la FCSB

Ziarul de Vrancea
2 iun 2019 618 vizualizări

Cel puțin așa crede Gigi Becali, care l-a pierdut pe Nicolae Dică, ajuns antrenor la FC Argeș

Finanțatorul FCSB, Gigi Becali, a declarat că a negociat, ieri cu antrenorul Edward Iordănescu și că acesta va fi în proporție de 95 la sută antrenorul echipei care a terminat campionatul pe locul II. Becali a anunțat și că îl va angaja la FCSB pe fostul arbitru Alexandru Tudor, pentru că acesta merge la biserică:  “Nu dăm mai multe informații publice. Până acum era 90 la sută, acum e 95 la sută. Clauză, nici nu a fost vorba, nu am discutat niciun fel de clauză. Măine, o să vă dăm toate știrile.Dacă nu acceptă, nu mai am nicio variantă”, a declarat Becali, la Digi Sport. El a precizat că fostul arbitru Alexandru Tudor va avea o funcție la FCSB: “Mă întâlnesc cu el în fiecare zi, de la ora 08.30-10.30. El citește și cântă și eu plâng câteodată. Citește din Evanghelie, la Biserică, unde ne întâlnim noi, în fiecare zi. Un om care merge la biserică în fiecare zi, numai dacă e acolo, lângă tine, face mai mult decât tot clubul. O rugăciune a lui face mai mult decât toți antrenorii și decât tot clubul, decât toți specialiștii din lume, făcută de un rugător adevărat. Îl iubesc și îl respect pe Tudor.”

Inițial, Becali îl avea ca variantă de rezervă pe Nicolae Dică: “Din punctul meu de vedere, nu s-au micșorat șansele să vină Edi, dar din declarațiile lui înțeleg că interesul lui nu e să vină la FCSB. Dacă Iordănescu mă refuză, sută la sută Dică va fi noul antrenor. Nu m-am certat cu Dică, nu a plecat supărat, mi-a spus că se duce se pregătește 3-4 ani și o să sune iar după mine”, a declarat Becali la Digisport. Numai că Nicolae Dică, antrenorul care a pregătit FCSB în perioada iunie 2017 - decembrie 2018, a semnat ieri un contract pe trei sezoane cu FC Argeș,obiectivul fiind promovarea în Liga I. Nicolae Dică este antrenorul cu care Piteștiul a reușit în sezonul 2016-2017 promovarea în liga secundă.  FCSB s-a despărțit la finalul sezonului de antrenorul Mihai Teja, care a ratat câștigarea titlului.

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.