Sport

Ioniță va trece Oceanul?

Ziarul de Vrancea
21 dec 2017 612 vizualizări

O echipă din New York îl vrea pe jucătorul Astrei  * FCSB și CFR se ceartă de la Omrani

Alexandru Ioniță (23 de ani) a intrat în atenția echipei New York Red Bulls, fosta echipă a lui Thierry Henry, anunță presa americană. Al treilea golgeter al României, cu zece goluri, Alex Ioniță e considerat, în acest moment, unul dintre cele mai bune produse de export ale fotbalului românesc. După ce Kayserispor și-a manifestat interesul pentru fostul rapidist, CFR a punctat și a ajuns la un acord verbal cu mijlocașul ofensiv de 23 de ani. Acum, pentu Ioniță a apărut o altă variantă, tentantă din punct de vedere financiar. Presa americană scrie că New York Red Bulls se pregătește să facă o ofertă pentru Ioniță, iar jurnaliștii de peste ocean scot în evidență că echipa din MLS ar putea profita de relația bună cu clubul giurgiuvean, unde l-a împrumutat pe atacantul Anatole Abang: "Ioniță ar fi un transfer extrem de valoros pentru New York Red Bulls, fie că va veni ca înlocuitor pentru căpitanul Sacha Kljestan, fie că va fi un jucător în plus pe care antrenorul să îl aibă la dispoziție. Mai multe știri au indicat faptul că atacantul vrea să plece și cu siguranță are talentul să se impună în MLS. Dacă Red Bull va ajunge la un acord cu Astra, așteptați-vă ca Abang să facă parte din tranzacție", scrie astwordonsoccer.com.

* Finanțatorul echipei FCSB, George Becali, a anunțat ieri că a ajuns la un acord cu atacantul francez al formației CFR Cluj, Billel Omrani, pe care ar urma să îl transfere gratis la finalul sezonului. "Îl iau gratis pe Omrani, m-am înțeles cu el. Vine din vară. Nu mint, m-am înțeles cu impresarul jucătorului", a declarat George Becali, la Digi Sport, lăsând de înțeles că jucătorul ar urma să intre în ultimele șase luni de contract cu CFR, în ianuarie. În schimb, președintele clubului CFR Cluj, Iuliu Mureșan, spune că Omrani mai are contract cu echipa ardeleană până în vara anului 2019.  "Nu se pune problema ca Omrani să plece. Are contract cu noi un an și jumătate, îmi pare rău că unii spun aberații. Nu e legal să vorbești cu un jucător aflat sub contract. Nu contează că a vorbit prin impresar, tot a luat legătura cu jucătorul. Noi nu avem nicio problemă, dar am fost atacați de multe ori de FCSB, iar frustrarea unora nu ne-a lăsat în pace. Ne putem lupta de la egal la egal cu ei, chiar dacă nu avem valorile individuale ale FCSB", a spus și Bogdan Mara, la ProSport Live.

De asemenea, fotbalistul Grozav de la Karabukspor a dezmințit zvonul privitor la o venire la CFR, într-un mesaj clar postat pe facebook.

 

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.