Sport

Ioniță, retrogradat la Astra

Ziarul de Vrancea
4 ian 2018 658 vizualizări

Cel mai bun jucător giurgiuvean a fost trimis la echipa secundă, deoarece nu a fost de acord cu condițiile prelungirii contractului

Finanțatorul echipei Astra Giurgiu, Ioan Niculae, a decis,  ieri dimineață, să îl trimită la echipa a doua pe mijlocașul Alexandru Ioniță, în vârstă de 24 de ani, din cauza neînțelegerilor financiare dintre jucător și conducere. Sursa amintită notează că Astra a venit cu o propunere de prelungire a contractului care expiră peste un an, iar Ioan Niculae a oferit același salariu pe care Ioniță îl primește și acum, 10.000 de euro lunar.  În plus, cel mai bogat om din fotbalul românesc s-a arătat dispus să-i ofere lui Ioniță o primă de 50.000 de euro la semnătură, din care fotbalistul să-și plătească taxele. Interesant este că nimeni din conducere, conform surselor ProSport, nu i-a transmis atacantului că el își va plăti taxele. El a aflat informația abia de la avocatul său. Jucătorul a fost de acord cu salariul, dar a cerut 100.000 de euro la semnătură - plus taxe plătite de patron. Atunci, Niculae i-a spus că-i poate da doar două tranșe de 25.000 de euro și totul a intrat în impas. Când Niculae s-a răzgândit și a oferit 100.000 de euro la semnătură, Ioniță a transmis că nu mai este de acord cu propunerea.

Nu numai că Niculae l-a scos din lot pe Ioniță, dar i-a transmis și că va avea un alt doctor și un alt antrenor la echipa a doua. Alexandru Ioniță, cotat la 1,5 milioane de euro pe site-ul Transfermarkt.de, este dorit de liderul Ligii 1, CFR Cluj. în prima parte a sezonului, mijlocașul în vârstă de 23 de ani a jucat în 25 de meciuri și a reușit 11 goluri și patru pase decisive.

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.