Sport

Invitaţie pentru iubitorii fotbalului la manşa retur a barajului de promovare

Dan Chiriac
21 iun 2017 1233 vizualizări

CSM Focşani 2007 este la un singur pas de revenirea în liga a treia, după victoria obţinută în prima manşă a barajului de promovare, 2-1, în deplasare, la Bicaz, cu Teiul Poiana Teiului

Echipa de fotbal CSM Focşani 2007 se află în faţa celui mai important meci al sezonului. Sâmbătă, focşănenii vor susţine manşa retur a barajului de promovare în liga a treia. După victoria cu 2-1 din manşa tur, sarcina CSM-ului pare una uşoară. Numai că, oficialii echipei focşănene tratează cu mare atenţie jocul de sâmbătă şi nu vor să lase loc la surprize. Nimeni din conducerea clubului, dar nici fotbaliştii nu se gîndesc că barajul este deja decis. „Vă invităm să ne fiți alături și să ne susțineți la jocul retur din barajul pentru promovare în Liga a III-a  pe care echipa Focșaniului îl va avea  sâmbătă, 24 iunie, de la ora 17,30, pe stadionul Milcovul, cu Teiul Poiana Teiului. Împreună putem readuce fotbalul focșănean acolo unde valoarea și o îndelungată tradiție îi dau dreptul să fie!”, este apelul lansat de Vasile Burgă și Adrian Toma, antrenori, dar și de echipa de fotbal a CSM Focșani 2007. De altfel, fanii sunt foarte importnaţi pentru susţinerea fenomenului sportiv din oraş. S-a văzut acest lucru şi la turneul de promovare-menţinere în liga naţională de hndbal. Avîndu-i alături pe cei 200 de fani deplasaţi la Braşov, handbaliştilor le-a fost mai uşor să-şi îndeplinească obiectivul şi să rămână în liga naţională. Dacă în manşa tur, echipa de fotbal a avut parte doar de susţinerea unei părţi a galeriei, restul fiind plecată la meciul de handbal de la Braşov, sâmbătă, sunt aşteptaţi în tirbune toţi fanii formaţiei CSM 2007. De altfel, preşedintele secţiei de fotbal de la CSM Focşani 2007 a lansat un apel încă de la finalul partidei de la Bicaz. “Vreau să le mulțumesc fanilor ce au venit de la Focșani și au îndurat ploaia pentru a ne susține. Îi așteptăm pe toți, inclusiv cei de la Mărășești și pe cei care au fost la handbal să ne susțină în returul de la Focșani. Am făcut un pas important spre liga a treia, dar trebuie să ne concentrăm pentru meciul retur”. Partida retur are loc sămbătă, de la ora 17.30, pe stadionul „Milcovul” din Focşani. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.