Sport

Întoarcerea lui CR 7

Ziarul de Vrancea
7 iun 2019 788 vizualizări

Portugalia a câștigat meciul din semifinalele Ligii Națiunilor, contra Elveției, scor 3-1. Cristiano Ronaldo a adus calificarea în ultimul act pentru lusitani cu un hat-trick

 Liga Națiunilor, competiția creată de UEFA pentru a înlocui meciurile amicale interțări, a revenit după o pauză de aproape șapte luni. În faza semifinalelor s-au calificat câștigătoarele celor patru grupe din Liga A, adică Olanda, Elveția, Portugalia și Anglia. Portugalia a câștigat dreptul de organizare al acestui Final Four, iar lusitanii au întâlnit în primul meci Elveția, pe Estádio do Dragão, din Porto. Cristiano Ronaldo a fost cel care a deschis balul, în minutul 25, cu un șut splendid dintr-o lovitură liberă executată de la aproximativ 25 de metri. Ricardo Rodriguez, fotbalistul de la AC Milan, a restabilit egalitatea în minutul 57, dintr-o lovitură de pedeapsă acordată de Felix Brych. Meciul părea unul destul de echilibrat, cu șanse mari de a intra în prelungiri, însă Ronaldo a rezolvat partida în favoarea portughezului spre finalul întâlnirii de la Porto. În minutul 88, vedeta de laJuventus a fost găsită excelent de Bernardo Silva în careu și l-a învins pe Sommer cu un șut în forță, la firul ierbii. După ce s-a reluat partida, Portugalia a profitat imediat de un contraatac, iar Ronaldo a fost din nou letal la finalizare, ducându-și naționala în finala Ligii Națiunilor. În finala Ligii Națiunilor, Portugalia va da piept cu învingătoarea din partida Olanda - Anglia, care s-a disputat aseară  ka Guimaraes. Atât finala mică, cât și finala mare se vor disputa duminică.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.