Sport

Interviu exclusiv cu handbalistul Didi Hrimiuc – CSM Focşani 2007

Cătălin VLĂDESCU
9 aug 2018 3266 vizualizări

Vineri, 10 august, de la ora 18:00, handbaliștii de la CSM Focșani 2007 joacă primul lor meci după vacanță, în fața propriilor suporteri, în Sala Polivalentă. Parteneri de întrecere, într-un dublu meci, campionii în exercițiu de la Dinamo București.

Prin urmare avem toate ingredientele pentru un spectacol handbalistic de excepție, cu băieții noștri pe post de vioara întâi. Când scriu aceste rânduri tocmai m-am întors de la întâlnirea cu Didi Hrimiuc, pivotul alb-albastru și singura achiziție a echipei noastre din această pauză competițională. A ieșit un interviu de vreo 7 minute cu Didi,  un băiat extrem de serios și la locul lui, pe alocuri taciturn, dar care, am constatat că se descurcă foarte bine în fața reportofonului. Ce a ieșit, vă las pe voi să ascultati…(Cătălin Vlădescu)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.