Sport

Interul stânga Bogdan Moisă a plecat de la echipa de handbal masculin CSM Focșani 2007 , trasferându-se la Dunărea Călărași 

Ziarul de Vrancea
1 iul 2019 1972 vizualizări

Opt transferuri anunțate de Dunărea Călărași  printre care și interul  care-n ediția 2018-2019 a evoluat la echipa de handbal masculin CSM Focșani 2007,  stânga Bogdan Moisă.

Dunărea Călărași, locul 5 în ediția precedentă a Ligii Zimbrilor, a anunțat luni, pe site-ul oficial, perfectarea a opt transferuri pentru sezonul viitor. Gruparea călărășeană a luat doi jucători de la Potaissa Turda (centrul Ionuț Rotaru și interul dreapta Roman Zacaciurin), doi de la retrogradata CSU Suceava (centrul Mihai Sandu și extrema stângă Cătălin Costea) și câte unul de la Minaur Baia Mare (extrema stângă Predrag Vujadinovic), CSM Focșani (interul stânga Bogdan Moisă), Eurofarm Rabotnik – Macedonia de Nord (interul stânga ucrainean Vladislav Ostroushko) și CSS Călărași (pivotul Daniel Panait). Nu au fost oferite detalii referitoare la programul de pregătire al echipei antrenate de ucraineanul Serhyi Bebeshko.

Text informații:handbalmania.ro


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.