Sport

Înlătură precizările președintelui CD al CSM Focșani 2007 incertitudinile privind continuarea finanțării clubului?

Ziarul de Vrancea
1 iul 2021 2284 vizualizări

Așa cum Ziarul de Vrancea a informat în articolul Continuarea finanțării Clubului Sportiv Municipal (CSM) Focșani 2007, sub semnul incertitudinii, în ultimele zile, odată cu suspendarea prin hotărâre judecătorească - nedefinitivă, dar executorie - a bugetului municipiului Focșani pe anul 2021, a mai apărut în spațiul public local în discuție problema continuării finanțării din menționatul buget a Clubului Sportiv Municipal (CSM) Focșani 2007.

Marți, 29 iunie 2021, probabil și ca urmare a apariției articolului în Ziarul de Vrancea, Liviu Macovei, președintele Comitetului Director al CSM Focșani 2007, a făcut precizări pe acest subiect pe contul de Facebook al clubului. Publicăm mai jos în variantă integrală conținutul postării președintelui Comitetului Director al CSM Focșani 2007 pe subiectul incertitudinilor privind continuarea finanțării clubului.

Liviu Macovei, președintele Comitetului Director al CSM Focșani 2007, a purtat discuții cu reprezentanții secțiilor componente despre asigurarea continuității în activitatea sportivă. În urma acestor întâlniri s-a decis ca în perioada imediat următoare să se valideze, în Comitetul Director, contractele la secțiile Judo, Tenis de masă, Șah și Tir sportiv. Urmează discuții și cu celelalte secții din cadrul Clubului: Baschet, Handbal, Volei și Fotbal.

„Sunt convins că în urma discuțiilor pe care le vom purta se va ajunge la cea mai bună soluție pentru continuitate și performanță. Sunt pentru găsirea soluțiilor, nu pentru blocaj. În același timp, vreau ca toate deciziile pe care le vom lua să fie pentru asigurarea unei activități care să aducă rezultate și performanță în sport și, în același timp, pentru o atentă cheltuire a banului public”, a declarat Liviu Macovei, președintele Comitetului Director al CSM Focșani 2007.

Text informații + foto:CSM Focșani 2007 oficial

P.S. Într-un comentariu la postarea având drept conținut comunicatul de presă al lui Liviu Macovei președintele Comitetului Director al CSM Focșani 2007 un focșănean pasionat de sport îi pune editorului următoarea întrebare:Ce înseamnă perioada imediat următoare? Cine își asumă daca nu vom mai avea echipe de seniori?” La această întrebare, răspunsul lui Liviu Macovei a fost următorul:”Vineri, cel târziu” .Se pune firesc întrebarea: se va rezolva oare până vineri 2 iulie 2021, cel târziu, problema deblocării bugetului municipiului Focșani?

Citiți și:VIDEO | Continuarea finanțării Clubului Sportiv Municipal (CSM) Focșani 2007, sub semnul incertitudinii


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.