Sport

Inimă de părinte

Ziarul de Vrancea
24 feb 2019 536 vizualizări

Gheorghe Hagi crede că atacul lui Vieira asupra lui Ianis Hagi a fost premeditat împreună cu antrenorul de la Sepsi

Tehnicianul Viitorului, Gheorghe Hagi, crede că atacul lui Viera asupra lui Ianis a fost unul planificat împreună cu antrenorul de la vestiar, considerând că scopul a fost scoaterea din joc a căpitanului echipei sale. Hagi nu dorește să sesiseze comisiile nici în cazul lui Viera, nici în cazul arbitrului Marcel Bârsan, care nu a dat nici măcar fault la acel atac din debutul reprizei secunde. Hagi a declarat ieri,  într-o conferință de presă, că la atacul lui Viera s-a văzut intenția de a rupe piciorul: “S-a văzut care era intenția jucătorului de a rupe piciorul unui fotbalist tânăr și nu trebuie să evităm să spunem acest lucru. Ianis a fost destul de abil, a reacționat foarte bine, a lăsat piciorul moale, dacă nu, era altceva. Bine că nu s-a soldat cu nimic. Cred că și el trebuie să învețe din acest lucru. De aceea nici nu am recurs sau apel, chiar dacă conducătorii mi-au zis că există un articol în care putem face acest lucru, am zis că nu căutăm asta, căutăm să jucăm fotbal și atât și de pe teren să iasă toți sănătoși, atât îmi doresc”, a afirmat Hagi. El crede că atacul la Ianis a fost planificat împreună cu antrenorul de la Sepsi, Eugen Neagoe,  încă de la vestiare. “Cred că totul a fost planificat de la antrenor. S-a planificat acel lucru, pentru că până atunci jucătorul nostru a fost cel mai bun de pe teren. Iar de atunci echipa nu a mai jucat. Câștigul a fost enorm de mare pentru Sepsi că ei după aceea au venit și au jucat fotbal când Ianis a dispărut, nu a mai putut să joace și atunci au venit toate lucrurile bune ale lui Sepsi”, a afirmat Hagi, care spune că nu va sesiza comisia nici în cazul arbitrului Marcel Bârsan, care nu dat nici măcar fault la acea intervenție asupra lui Ianis.

În altă ordine de idei, FC Viitorul joacă astăzi de la ora 20:00 la Pitești meciul cu FC Hermannstadt, acesta fiind prima confruntare din sferturile de finală ale Cupei


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.