Sport

Înfrângere severă a handbaliștilor focșăneni la Constanța | HC Dobrogea Sud Constanța – CSM Focșani 38-27 (16-12)

Ziarul de Vrancea
20 mar 2019 780 vizualizări

Cu patru zile înaintea partidei din Cupa EHF, cu Holstebro, decisivă pentru calificarea în sferturile competiției, HC Dobrogea Sud a jucat acasă, în etapa a 24-a a Ligii Zimbrilor, cu CSM Focșani.

După evoluția mai puțin convingătoare de vineri, de la Bacău, dobrogenii s-au impus clar în fața unei echipe care este la un pas de calificarea în play-off. Cu o poartă foarte bună, dar și cu multe mingi recuperate în defensivă, care le-au permis goluri ușoare pe contraatac și faza a doua, echipa gazdă a mai obținut trei puncte importante, care o plasează în postura de favorită a câștigării sezonului regulat.

HC Dobrogea Sud Constanța – CSM Focșani 38-27 (16-12)

Constanța: Iancu, Mitrevski 1 gol – Vujovic 7, Nistor 4, Kevic 4, Chikovani 4, Nikolic 4, Mladenovic 3, Toma 2, Csog 2, Buricea 2, Andrei 2, Mocanu 1, Markoski 1, Crnoglavac 1, Malinovic. Antrenor: Zvonko Sundovski.

Focșani: Tevzadze, Cloșcă – Pătru 6, Hagiu 4, Rață 3, Hrimiuc 3, Moisă 2, Miroiu 2, Mocanu 2, S. Rotaru 1, Năstăsie 1, Sladic 1, Popovici 1, Posa 1, Eros, Gramatic. Antrenor: Sandu Iacob.

Citiți și:Sandu Iacob: ”Ne-am dorit să obținem mai mult la Constanța, dar încărcătura emoțională acumulată în această perioadă s-a consumat”

CSM Focșani e foarte aproape de o mare performanță, calificarea în play-off, însă echipa vrânceană trebuie să aștepte confirmarea cel puțin până miercuri, când Minaur joacă acasă cu CSM București. Iată ce a declarat, pentru Handbal Mania, antrenorul Sandu Iacob, după înfrângerea de la Constanța.

E clar că ne-am dorit să ne obținem mai mult la Constanța, dar conectarea emoțională a scăzut odată cu trecerea timpului, încărcătura emoțională acumulată în această perioadă s-a consumat și n-am putut să menținem un nivel bun de joc pe întreaga durată a partidei. Nu e o scuză, e vorba de obișinuința noastră ca grup să jucăm multe meciuri într-o perioadă scurtă de timp, recuperarea mentală nu a fost cea mai bună și, din acest motiv, ne-am adaptat pe parcursul jocului și am schimbat puțin strategia. Dacă e să ne uităm la diferența de scor sau la numărul de goluri primite putem spune că am făcut un meci rău, dar sunt și aspecte pozitive pe care le-am obținut împotriva unui adversar valoros. Felicitări Constanței pentru succes. Nouă nu ne rămâne decât să ne pregătim pentru a câștiga miercurea viitoare cu Timișoara, la Focșani. Datorită avansului de 7 puncte față de Minaur Baia mare, avem prima șansă la calificarea în play-off. Sunt două variante: una e să obținem o victorie cât mai repede, care ne-ar duce matematic în play-off, ori să așteptăm un pas greșit al adversarului. Cel mai la îndemână e să ne câștigăm punctele și atunci nu vom mai fi nevoiți să așteptăm celelalte rezultate. Sandu Iacob (antrenor CSM Focșani)

Text informații:handbalmania.ro 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.