Sport

A început la Focșani, faza națională a Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar (ONSȘ) la volei feminin învățământ liceal

Ziarul de Vrancea
28 mai 2023 1543 vizualizări
De vineri 26 mai 2023, la Sala Sporturilor ,,Alin Moldoveanu” din Focșani se dă startul etapei naționale a Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar(ONSȘ) la volei feminin învățământ liceal.S-au calificat in aceasta fază reprezentantele județelor Alba, Prahova, București, Argeș, Bihor, Bacau și Vrancea. La acest turneu s-a calificat și echipa reprezentativa a județului Cluj, care a anunțat ca nu se poate prezenta la competiție.

În urma tragerii la sorți, au fost stabilite următoarele grupe:

Grupa A:

Vrancea

Prahova

Alba

Bacau

Grupa B:

București

Argeș

Bihor

Meciurile sunt programate după următorul orar:

Vineri 26.05.2023

Ora 09:50 - Prahova - Vrancea

Ora 11:10 - Argeș - Bihor

Ora 12:30 - Bacău - Alba

Ora 15:30 - Vrancea - Alba

Ora 16:50 - București - Argeș

Ora 18:10 - Prahova - Bacău

Sâmbăta 27.05.2023

Ora 09:30 - Bacău - Vrancea

Ora 10:50 - Bihor - București

Ora 12:10 - Alba - Prahova

Sâmbăta și duminică 27 și 28 mai 2023 vor avea loc semifinalele și finalele Olimpiadei, urmând să vă informăm cu privire la programul meciurilor

Reamintim ca județul Vrancea este reprezentată de echipa LPS Focșani care are în componență majoritatea jucătoarelor care au obținut locul IV la Campionatul Național de volei junioare.

Text informații + foto: Volley Focsani

Citiți și:

La Focsani a inceput etapa națională a ONSS la volei fete liceu

 Vrancea este reprezentată de LPS Focșani

Municipiul Focșani găzduiește în acest sfârșit de săptămâna etapa finală a Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar (ONSS) la volei fete liceu. Spre deosebire de celelalte finale ale ONSS desfășurate la Vrancea, de data aceasta județul nostru este calificat la faza națională prin voleibalistele Liceului cu Program Sportiv Focșani.

 La această competiție participa 7 echipe, câștigătoare ale fazelor de zona: L.P.S. Focșani - Vrancea, Colegiul Tehnic Feroviar “Mihai I” București, Liceul cu Program Sportiv “Viitorul” Pitești - Argeș, Colegiul Național “Mihai Viteazul” Ploiești - Prahova, Colegiul Național “Inochenție Micu Clain” Blaj - Alba, Colegiul Național “Avram Iancu” Ștei- Bihor și Colegiul Național “Gh. Vrânceanu” Bacău.

Jocurile au loc în Sala Sporturilor “Alin Moldoveanu” din Focșani vineri, sâmbătă și duminică. Festivitatea de deschidere a avut loc vineri dimineață, în prezența inspectorului de educație fizică și sport din cadrul ISJ Vrancea, Vica Mincă, și a primarului Municipiului Focșani, Cristi Misăilă.

 Vineri și sâmbătă dimineață echipele vor disputa meciuri în grupe, iar sâmbătă după-amiază se joacă semifinalele. Duminică vor avea loc finala mică și finala mare, urmate de festivitatea de premiere.

Competiția este organizată de IȘJ Vrancea, Ministerul Educației, Federația Română de Volei, Primăria și CL Focșani, Consiliul Județean și Asociația Profesorilor de Educație Fizică și Sport din Vrancea.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.