Sport

Încep negocierile cu Daum

Ziarul de Vrancea
12 sep 2017 564 vizualizări

Germanul a anunțat că astăzi sau mâine își va rezolva conturile cu FRF

Selecționerul Christoph Daum a declarat presei germane că își va rezilia amiabil contractul cu Federația Română de Fotbal astăzi sau "Comisia Tehnică nu are autoritatea de a lua decizii, doar președintele după ce se consultă cu mine și cu Comitetul Executiv. Ar trebuie să fie o soluție amiabilă miercuri sau joi. Ei  trebuie să găsească soluția potrivită pentru toate părțile. Aceasta se va întâmpla în următoarele zile printr-o înțelegere de comun acord", a declarat Daum, pentru Bild. Membrii Comisiei Tehnice a FRF au votat în ședința de luni pentru demararea procedurilor de reziliere a contractului selecționerului Chriostoph Daum de către Comitetul Executiv al federației.

A avut loc o evaluare și o dezbatere privind situația echipei naționale. Apoi, atât membrii Comisiei cu drept de vot prezenți astăzi, cât și cei absenți, prin telefon, s-au pronunțat cu privire la posibilitatea ca actualul staf al echipei naționale să continue până la finalul meciurilor din campania de calificare sau ca președintele FRF să înceapă negocierile pentru rezilierea contractului. Ionuț Badea și Christos Papadopoulos, ca membrii ai staff-ului primei reprezentative, n-au participat la vot. Majoritatea a votat pentru demararea procedurilor de reziliere a contractului. Ulterior, fiecare membru cu drept de vot a propus variante pentru un viitor selecționer”, a declarat președintele Comisiei Tehnice și Directorul Tehnic al FRF, Mihai Stoichiță. Recomandarea de reziliere a contractului lui Christoph Daum va fi supusă validării în prima ședință a Comitetului Executiv. Președintele FRF, Răzvan Burleanu, a declarat că, în urma a recomandării Comisiei Tehnice de reziliere a contractului selecționerului Christoph Daum, va începe negocierile pentru încetarea colaborării cu tehnicianul german.

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.