Sport

Încep competiţiile din cadrul ONSS

Ziarul de Vrancea
19 oct 2017 833 vizualizări

Prima fază judeţeană, cea la cros, are loc sâmbătă la Faraoanele

Profesorii de educaţie fizică şi sport din judeţ au început competiţiile sportive luna aceasta. Dacă chiar de la debutul anului școlar a început Cupa Tymbark în care numărul echipelor participante a depăşit 700, începând de la clasa pregătitoare până la a VI-a, sâmbătă, 28 octombrie 2017, are loc la Faraoanele etapa judeţeană la cros pentru toate vârstele, din cadrul Olimpiadei Naţionale a Sportului Şcolar (ONSS). Competiţia de fotbal pe teren redus – băieţi îşi va desfăşura faza pe judeţ pe 20 ianuarie 2018, iar cea destinată fetelor pe 27 ianuarie 2018. Tot în ianuarie, dar pe 13 şi 14, are loc şi faza judeţeană la handbal băieţi şi fete, precum şi, pe 20 ianuarie 2018, competiţia de şah ce va fi găzduită, asemeni anului şcolar anterior, de Colegiul Unirea. Tenisul de masă a fot programat pentru a-şi desfăşura etapa judeţeană  pe 3 martie 2018, iar pe 14 aprilie va avea loc judeţeana de badminton. Baschetul este programat tot în luna ianuarie. Luna februarie va fi una plină din punct de vedere al competiţiilor sportive. Astfel, pe 17 februarie, va avea loc etapa judeţeană la volei fete, iar pe 24 februarie la volei băieţi. Competiţia de oină este programată tot în a doua lună a anului viitor, ca şi cea de rugby S gimnaziu. Până la finele acestui an calendaristic, respectiv 4 noiembrie, pe stadionul de la Sud va avea loc etapa judeţeană de tetratlon ( pe echipe) 4 fete plus 4 băieţi. Competiţiile destinate liceenilor au început şi ele la nivel de unitate de învăţământ şi vor continua cu etapele judeţene - cea de pentatlon – pe 4 noiembrie, handbal fete şi băieţi pe 20 ianuarie 2018, fotbal fete şi băieţi pe 24 februarie, baschet fete şi băieţi pe 3 februarie, volei fete şi băieţi pe 17 februarie, şah, oină, tenis de masă, rugby S liceu tot în luna februarie 2018. Judeţul Vrancea găzduieşte în acest an şcolar etapele zonale la fotbal pe teren redus băieţi la învăţământ primar, fotbal pe teren redus fete la gimnaziu, handbal băieţi gimnaziu, tenis de masă fete şi băieţi, baschet băieţi gimnaziu, oină. (M.V.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.