Sport

Încă un turneu WTA la Cluj

Ziarul de Vrancea
7 aug 2021 585 vizualizări

*Winners Cup” a fost câștigată de Andrea Petkovic, iar Arena BT din orașul ardelean va găzdui ultimul turneu înainte de finala circuitului

*Ultima jucătoare română rămasă pe tabloul principal al turneului „Winners Cup” de la Cluj, de categorie WTA 250, Mihaela Buzărnescu (170 WTA) a fost învinsă de jucătoarea egipteană, Mayar Sharif (119), scor 6-7, 4-6. În cealaltă semifinală, germana Andrea Petkovic (91) a învins-o pe jucătoarea sârbă, Aleksandra Krunic (268), cu scorul de 6-4, 6-4. Jucătoarea germană a câștigat turneu, trecând rapid (într-o oră) de Sharif cu 6-1, 6-1. Pentru Petkovic, 33 de ani, acesta a fost al șaptelea trofeu din carieră, primul din 2015. Ea mai are șase finale pierdute, una anul acesta, în iulie, la Hamburg, în fața Elenei Ruse. Proba de dublu a revenit echipei Natela Dzalamidze / Kaja Juvan (Rusia/ Slovenia) care a câștigat finala cu perechea Katarzyna Piter / Mayar Sherif (Polonia/Egipt), scor 6-3, 6-4.

*La festivitatea de premiere, directorul sportiv al turneului, Patrick Ciorcilă, a anunțat că de la 25 octombrie, va mai avea loc la Cluj,un turneu WTA 250. „ Va fi o săptămână specială, ultima înaintea Turneului Campioanelor, așa că ne așteptăm să participe mai multe jucătoare de top”, a spus Ciorcilă.

* Simona Halep va juca direct în turul doi la turneul de categorie WTA 1000 de la Montreal, cu învingătoarea confruntării Danielle Collins (SUA, 36 WTA) – Jil Teichmann (Elveția, 65 WTA). Pe tabloul principal la Montreal se află și Sorana Cîrstea (40 WTA), care va juca în prima rundă cu americanca Alison Riske (37 WTA).


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.