Sport

Încă o performanță de excepție a atletei Claudia Prisecaru,legitimată la CSM Focșani 2007

Ziarul de Vrancea
10 aug 2019 1192 vizualizări

Excepțional: Claudia Prisecaru, locul 3 la 3000 metri obstacole la Campionatul European de Atletism pe echipe și 9 puncte pentru România!

Reamintim că sportiva Claudia Prisecaru de la  CSM Focșani 2007 este prima atletă legitimată la un club din Vrancea care face parte din echipa de seniori a României pentru un Campionat European.Competiția se desfășoară la Sandnes  în Norvegia, în perioada 9-11 august  2019.

Citiți și:Atleta vrânceancă Claudia Prisecaru , în echipa de seniori a Românei pentru la Campionatul European , din 9-11 august 2019

Claudia Prisecaru a concurat pentru România, sâmbătă 10 august 2019, la Campinatul European de atletism pe echipe de seniori care are loc la Sandnes, în Norvegia. Campioana de la CSM Focșani 2007, pregătită de profesorul Cristian Orza a terminat cursa de 3000 metri obstacole pe locul al treilea cu 9:56.52. Claudia a câștigat medalia de bronz a Campionatului European de Tineret la Gavle la 3000 metri obstacole, în iulie, cu 3:53,21.

Cu locul al treilea pe care l-a ocupat, Claudia Prisecaru i-a adus echipei României 9 puncte pentru clasament din 11 posibile!

Text informații + foto:CSM Focșani 2007 oficial


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.