Sport

Încă cinci jucători au fost găsiți contaminat cu SARSCOV-2 în lotul FCSB * partidele cu Slovan și Politehnica ar putea fi amânate

Ziarul de Vrancea
22 sep 2020 1105 vizualizări

Cu două zile înainte de meciul cu Slovan Liberec din turul III preliminar al Ligii Europa și cu cinci înainte de partida de campionat de la Iași, cu Politehnica, încă cinci jucători de la FCSB au fost depistați pozitiv la noul coronavirus.

Conform gsp.ro, ieri dimineață a fost depistat atacantul Alexandru Buziuc. Luni, Buziuc a început să se simtă rău, prezentând simptome specifice coronavirusului, precum dureri de cap și febră. Atacantul a decis să se testeze singur, în avans față de restul echipei, iar rezultatul l-a primit astăzi: pozitiv. Pe listă s-au mai adăugat Florinel Coman (22 de ani), Olimpiu Moruțan (21 de ani), Valentin Crețu (31 de ani) și Marius Briceag (28 de ani). Reamintim că săptămâna trecută au fost testați pozitiv Andrei Vlad, Sergiu Buș, Andrei Pandele, Ovidiu Popescu, Ionuț Vînă, Florin Tănase, Iulian Cristea, Darius Olaru și Andrei Miron. Din rândul oficialilor au contractat virusul Anton Petrea (antrenor principal), Thomas Neubert (preparator fizic), Horea Codorean (preparator fizic), Sorin Cristof (kinetoterapeut), Bogdan Stoica (analist video), Marius Ianuli (team manager), Mihai Stoica (director sportiv), Ovidiu Kurti (kinoterapeut) și Marius Popa (antrenor de portari).

Conform aceleeași surse, conducerea FCSB încearcă demersuri la UEFA pentru amânarea meciului cu Slovan pe sâmbătă, în speranța că testele de la mijlocul săptămânii ar putea detecta negativi jucătorii infectați săptămâna trecută sau măcar o parte dintre ei. În acest caz, partida de duminică seara din etapa a V-a cu Politehnica Iași, din Copou, ar putea fi și ea amânată.Alte variante ar putea fi prezentarea în meciul cu Slovan a unei echipe mai cârpite decât cea prezentă în Serbia, sau pierderea partidei la masa verde.

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.