Sport

Înapoi la dragostea dintâi

Ziarul de Vrancea
2 feb 2018 519 vizualizări

Gabriel Torje a fost împrumutat de Karabukspor la Dinamo* este posibil să fie readus și Palic

Mijlocașul Gabriel Torje a ajuns la o înțelegere cu FC Dinamo pentru perfectarea documentelor în ceea ce privește împrumutul său până la finalul campionatului la echipa pregătită de Vasile Miriuță.  Gabriel Torje, în vârstă de 28 de ani, a ajuns la un acord cu gruparea dinamovistă după ce a fost de acord să renunțe la salariul pe care îl primea de la Karabukspor, aproximativ 300.000 de euro, conform declarațiilor impresarului său, Cristea Opria, cel care era tentat să-l ducă pe mijlocaș la ACS Poli Timișoara. Torje revine la Dinamo după ce a evoluat pentru echipa bucureșteană în perioada 2008-2011. în cariera sa, Torje a mai jucat pentru Politehnica Timișoara, Udinese, Granada, Espanyol, Konyaspor, Osmanlispor, Ahmat Groznîi și Karabukspor. 

Torje a declarat, într-o conferință de presă, că banii nu au contat nicio secundă și că a renunțat ușor la suma pe care o avea de încasat de la Karabukspor, pentru a putea realiza transferul la Dinamo.  “Nu a fost greu să renunț la bani, dacă era greu stăteam acasă până în vară, dar mi-am dorit foarte mult să joc fotbal, să mă întorc în România doar la Dinamo, pentru că aici am fost apreciat și de aici am plecat în străinătate. Banii nu au contat nici măcar o secundă. Nici nu mă mai gândesc la suma la care am renunțat”, a spus Torje.  Jucătorul nu a renunțat la echipa națională și spune că și-ar dori să revină cât mai curand în atențai selecționerului: “Când te întorci în țară poți fi vizionat de tot staful echipei naționale. Nu a fost tocmai ușoară perioada în care am lipsit de la națională, însă mereu mă voi gândi la echipa națională, cât voi juca fotbal”.

Totodată, directorul sportiv, Ionel Dănciulescu, a afirmat că reprezentanții clubului discută cu mijlocașul Antun Palic despre posibilitatea întoarcerii croatului la echipă. Înn vârstă de 29 de ani, Antun Palici a plecat de la Dinamo în vara anului trecut la echipa pregătită de Mircea Rednic în Belgia, Mouscron. La mijlocul lunii decembrie Mouscron a anunțat că a reziliat contractul cu Palic la dorința acestuia.  

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.