Sport

Ianis rămâne la Rangers

Ziarul de Vrancea
26 mai 2020 908 vizualizări

Clubul scoțian l-a convins pe Hagi junior și i-a pregătit un contract pe cinci ani

Glasgow Rangers anunță transferul definitiv al lui Ianis Hagi, jucătorul român urmând să evolueze la echipa scoțiană după ce a fost împrumutat de la formația belgiană Genk. „Rangers poate confirma că Ianis Hagi a fost de acord să se alăture clubului pe termen lung”, a precizat clubul scoțian. Genk a anunțat, marți, transferul definitiv al mijlocașului Ianis Hagi la Glasgow Rangers, dar ulterior a șters informația de pe site-ul oficial.  Ianis Hagi a fost împrumutat în iarnă de Glasgow Rangers de la clubul belgian Genk, cu posibilitatea de a-l achiziționa definitiv la finalul acestui sezon, pentru suma de cinci milioane de euro”Abia aștept să joc din nou cu acest tricou minunat. Au existat interese și de la alte echipe, dar prioritatea mea a fost mereu să revin la Glasgow și să joc pentru Rangers. Mi-a plăcut împrumutul meu aici abia aștept să joc din nou în fața fanilor „, a declarat Ianis Hagi, conform site-ul oficial al Glasgow Rangers. Contractul nu a fost încă semnat dar presa britanică spune că ar fi vorba de o perioadă de cinci sezoane. Ianis Hagi a fost împrumutat în iarnă de Glasgow Rangers de la clubul belgian Genk, cu posibilitatea de a-l achiziționa definitiv la finalul acestui sezon, pentru suma de cinci milioane de euro. La formația scoțiană, Hagi jr. a jucat 12 meciuri în toate competițiile și a avut evoluții apreciate cu Rangers mai ales în Liga Europa. Fotbalistul de 21 de ani a mai evoluat în carieră la FC Viitorul, echipa tatălui său, și la Fiorentina. El a ajuns la Genk în vara anului 2019.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.