Sport

Ianis, decisiv pentru Rangers

Ziarul de Vrancea
5 feb 2020 1129 vizualizări

De ziua tatălui său, Hagi junior a înscris golul victoriei echipei sale în meciul cu Hibernian

Fotbalistul echipei Glasgow Rangers, Ianis Hagi, a înscris un gol în meciul câștigat, miercuri seară, pe teren propriu, cu scorul de 2-1, în fața formației Hibernian, în etapa a XXV-a a campionatului Scoției. Ianis Hagi a marcat primul său gol pentru Rangers chiar în ziua în care tatăl său, Gheorghe Hagi, a împlinit 55 de ani. Fotbalistul român a înscris în minutul 84 și a jucat până în minutul 88. Celălalt gol al învingătorilor a fost marcat de Edmundson ‘45^2. Rangers a revenit de la 0-1, Hibernian deschizând scorul în minutul 35, prin Hanlon. „Prin golul victoriei marcat - merită toate laudele, dar cred că în general jocul său a fost remarcabil în repriza secundă. Ianis e un talent de top. Cred că s-a adaptat jocului din liga scoțiană în prima repriză, dar ce evoluție a avut în repriza secundă, la debutul său acasă, iar finalizarea a fost uimitoare”, a menționat antrenorul echipei, cunoscutul fost internațional englez, Steven Gerrard.

Ianis Hagi a postat un mesaj pe Twitter după partida câștigată de Glasgow Rangers cu scorul de 2-1 în fața echipei Hibernian, confruntare la care a marcat un gol. Jucătorul s-a declarat încântat că a marcat chiar de ziua tatălui său, Gheorghe Hagi. “Ce seară! Zi foarte specială pentru mine. La mulți ani, tata! Efort și spirit de echipă minunate astăzi! Foarte fericit că am înscris primul meu gol și mai important pentru că am obținut trei puncte. Mulțumesc pentru susținere, să o ținem tot așa”, a notat Ianis Hagi.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.