Sport

I-a ajuns 11 ani * președintele Federației Române de Gimnastică, Adrian Stoica, nu va mai candida pentru un nou mandat

Ziarul de Vrancea
21 iul 2017 671 vizualizări

Președintele Federației Române de Gimnastică, Adrian Stoica, a declarat, pentru News.ro, că nu va mai candida la un nou mandat, la alegerile forului național din 4 august, adăugând că, ”după 20 de ani petrecuți la FIG și 42 de ani la FRG, a venit timpul ca generația tânără să se implice”

. El a condus forul național în ultimii 11 ani. ”Deși am primit multe propuneri de la membrii afiliați de a continua încă un mandat, cu mulțumire pentru acestea, am decis că este timpul pentru generația tânără să se implice”, a declarat Adrian Stoica. Conducătorul gimnasticii românești a activat două decenii în cadrul forului mondial de profil (FIG) și 42 de ani în structurile FRG, din care ultimii 25 de ani au însemnat funcțiile de secretar general și președinte.  El consideră că rămâne în urma sa o moștenire frumoasă și o gimnastică românească ”încă de temut pentru toți competitorii”. Președintele FR Gimnastică a încheiat făcând referiri și la multiplele și diversele provocări pe care le va întâlni noua echipă de conducere a forului național: ”Provocările pe care le aveți în față sunt multiple și diverse, de la politic și până la păstrarea antrenorilor și promovarea sportului către sponsori și mai ales către noile generații de copii, dar despre toate acestea poate că vom mai vorbi și în viitor cu detașare și puțin mai mult obiectivism. Cred în voi și rămân cu drag alături de voi în măsura în care experiența mea va putea fi utilă și în viitor. E timpul vostru și mă înclin cu decență și repect în fața efortului pe care știu că îl veți depune cu aceeași dragoste, patriotism și dedicare, ca și noi cei de dinaintea voastră”. Adunarea Generală a FR Gimnastică, în care se va alege și conducerea forului pentru următorii patru ani, va avea loc în 4 august. Printre numele vehiculate la șefia FRG se numără și cel al Andreei Răducan (33 de ani), multiplă campioană europeană, mondială și olimpică. Adrian Stoica a condus FRG din 2006, ultima dată fiind ales în funcție la alegerile din 2013. în luna aprilie a acestui an, la Cluj, Adrian Stoica a coordonat organizarea Campionatului European, care a avut loc la noi în țară după 60 de ani. Competiția de la Cluj s-a încheiat pentru România cu patru medalii, două de aur, una de argint și una de bronz.

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.