Sport

Hotărâri importante de la UEFA

Ziarul de Vrancea
16 iun 2020 1079 vizualizări

Barajele pentru calificarea la Euro vor avea loc în septembrie și octombrie * s-a stabilit și programul Cupelor Europene

Comitetul Executiv UEFA a confirmat miercuri, datele de disputare ale jocurilor care vor stabili ultimele patru participante la Campionatul European din vara viitoare. Astfel, partida pe care tricolorii o au programată în semifinala play-off-ului, în Islanda, va avea loc la 8 octombrie 2020. În cazul unui succes, naționala noastră va întâlni învingătoarea dintre Bulgaria și Ungaria, în deplasare, la 12 noiembrie 2020.În toamnă vor avea loc și partidele din Liga Națiunilor. Competiția va avea programate câte două runde în fiecare din lunile septembrie, octombrie, noiembrie. Practic, selecționatele implicate în play-off-ul CE vor disputa câte trei jocuri în octombrie și posibil noiembrie.

 Tot în cadrul Cex al UEFA s-a stabilit ca turneul Final 8 al Ligii Campionilor să aibă loc în Portugalia, între 12 și 23 august, turneul Final 8 al Ligii Europa se va desfășura în Germania, între 10 și 21 august, iar Supercupa Europei, la Budapesta, la 24 septembrie., Turneul Final 8 al Ligii Campionilor va avea loc la Lisabona, pe Estadio Da Luz și pe Stadio Jose Alvalade, între 12 și 23 august. Deocamdată, patru echipe s-au calificat deja pentru sferturile de finală ale LC: PSG, Atletico Madrid, Atalanta Bergamo și RB Leipzig.Ultimele patru locuri vor fi ocupate de cluburile care vor ieși victorioase după manșa a doua a optimilor de finală, programate pe 7 sau 8 august (Juventus-Lyon, Barcelona-Napoli, Bayern-Chelsea și Manchester City-Real Madrid). O decizie este aștepată dacă cele patru meciuri retur din optimi vor avea loc pe stadionul echipei gazdă sau în Portugalia.

În Liga Europa, orașele Gelsenkirchen, Dusseldorf, Duisburg și Köln vor găzdui meciurile Final 8, iar ultimul act va fi la 21 august, la Koln. O decizie urmează a fi luată dacă manșa a doua a optimilor de finală va avea loc pe stadionul echipei gazdă sau în Germania. Optimile de finală care nu au avut manșa I jucată până la întreruperea cauzată de pandemia de coronavirus - și anume Inter - Getafe și Sevilla - Roma - vor fi jucate într-o singură manșă, locul urmând a fi confirmat.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.