Sport

Handbalul, sportul rege la Focșani. Turneu de pregătire, J3 (juniori 3), în Polivalentă

Cătălin VLĂDESCU
29 aug 2018 1452 vizualizări

Vineri și sâmbătă, 31 august, respectiv 1 septembrie, va avea loc în Sala Polivalentă un turneu de pregătite destinat handbaliștilor juniori 3. Turneul este organizat de clubul noastru, CSM Focșani 2007, turneu la care alături de echipa noastră vor mai participa încă trei echipe: CSSM Bacău, LPS Vaslui și LPS Iași.

Fără îndoială va fi un turneu extrem de util pentru antrenorii echipei noastre, Marius Partene, Iulian Neață și Daniel Rusu, cei care vor putea să-și vadă la lucru copiii, măsurându-și forțele, din nou, cu echipa din Bacău, colegă de campionat, după cum se știe, o adevărată selecționată națională de talente juvenile. Meciurile vor începe vineri de la ora 9:30 cu partida CSM Focșani 2007 – CSSM Bacău, imediat după aceea, LPS Iași – LPS Vaslui, urmând ca de la ora 14:30, în Polivalentă să se dispute alte două partide, CSSM Bacău – LPS Iași și CSM Focșani 2007 – LPS Vaslui. Sâmbătă, în ziua a doua a turneului, partidele vor începe de la ora 9 dimineața, după următorul program: CSM Focșani 2007 – LPS Iași și imediat după aceea, LPS Vaslui – CSSM Bacău.

După terminarea meciurilor micilor handbaliști, tot sâmbătă 1 septembrie, în Polivalentă, handbalul de juniori va lăsa locul echipei mari a Focsaniului, de la ora 12:00 echipa noastră, de Liga Națională, CSM Focșani 2007, va disputa ultimul meci de pregătire înaintea începerii sezonului 2018-2019. Parteneri de întrecere, CSU Galați. Ne vom bucura împreună de două zile, pline de handbal, la Focșani. (Cătălin Vlădescu)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.