Sport

Handbalul din inimile noastre revine!

Cătălin VLĂDESCU
1 feb 2019 1355 vizualizări

Duminică, 3 februarie 2019, se va relua handbalul spectacol, cu primul meci din acest an, de pe teren propriu, pentru echipa noastră CSM Focșani 2007. Echipa noastră primește în etapa a 16-a din Liga Națională, vizita jucătorilor din orașul lui Bacovia, CSM Bacău. Meciul va începe în Sala Polivalentă de la obișnuita oră 18:30. 

Băieții noștri vin după succesul important din campionat, de la Cluj, un succes obținut la șase goluri, într-un meci câștigat mai anevoios decât o arată scorul, în urma unei reprize secunde foarte bune făcute de echipa noastră, după cum îmi spunea antrenorul Sandu Iacob. Partida este așteptată cu sufletul la gură de suporterii focșăneni, cei care au început deja să numere orele până la reîntâlnirea atât de așteptată cu jucătorii, cealaltă jumătate a familiei de la sală. Meciul se anunță unul extrem de disputat, așa cum a fost și cel din turul campionatului dealtfel, o partidă în care ai noștri s-au impus în cele din urmă, experiența superioară dar și valoarea individuală spunându-și în cele din urmă cuvântul pe teren. Despre atmosfera din tribune sunt convins că nu mai este nevoie să vorbim, va fi una incendiară, ce va pune o presiune suplimentară pe adversarii noștri, așa cum este și normal să se întâmple. Sunt convins că băieții noștri vor intra super montați pe teren, dorind să ofere victoria de bun regăsit suporterilor focșăneni, cu care se știe, au legat o relație specială, suporteri care de-a lungul timpului le-au fost aproape de fiecare dată. 

 Tot duminică reiau campionatul și juniorii III ai clubului, aceștia joacă în grupa Valoare primul meci din 2019, la Iași, începând cu ora 11:00, cu LPS din localitate. Copiii antrenați de Marius Partene, Dan Constantin Rusu și Iulian Neață fac parte dintr-o grupă alcătuită din echipe cu performanțe mari în handbalul masculin românesc: CSU Suceava, CSM Bacău, LPS Iași, CSS Medgidia și AHC Dobrogea Sud. Micii handbaliști, împreună cu antrenorii lor, speră să facă o a două parte a campionatului cât mai bună, la capătul căruia, vor încerca să se claseze pe unul din primele două locuri care duc automat în turneul final Valoare. Este fără îndoială un obiectiv îndrăzneț, dar realist în același timp.

Prin urmare, de duminica aceasta începem din nou să respirăm handbal, pe toate fronturile, sportul cu mingea pe semicerc reîntorcându-se la Focșani acolo unde-i este locul: în inimile jucătorilor și ale suporterilor, deopotrivă-#familiadelasala (Cătălin Vlădescu)

Accesați și:https://www.facebook.com/events/1179278138914389/

Vizionați și VIDEO | Declarația antrenorului Sandu Iacob după meciul de Cluj și înaintea celui de la Focșani al echipei de handbal masculin CSM Focșani 2007 

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.