Sport

Handbal | CSM Focșani a învins în deplasare una dintre cele mai puternice echipe din Liga Națională!

Ziarul de Vrancea
10 oct 2018 1722 vizualizări

Miercuri 10 Octombrie 2018 -ora 18,00 

Hanbaliștii focșăneni au bătut miercuri, în deplasare, una dintre cele mai puternice formații din Liga Națională: Potaissa Turda.

Scor: Potaissa Turda - CSM Focșani 32-33(19-18)

Echipa noastră câștigă la Turda, 33-32, după un joc magnific, în care am fost la conducerea jocului în cea mai mare parte a timpului. Felicitări băieți!

Meciul a fost transmis în direct pe ZdV-TV, cu preluare semnal transmisie ​TurdaNews.

Citiți și:CSM Focşani dă lovitura la Turda! Echipa vrânceană s-a impus cu 33-32 pe terenul Potaissei şi a schimbat liderul. CSM Bucureşti s-a impus în derby-ul bucureştean cu Steaua şi urcă pe primul loc în Liga Naţională masculină de handbal

Etapa a şasea a Ligii Naţionale masculine de handbal a furnizat o mare surpriză. CSM Focşani, echipa antrenată de Sandu Iacob, s-a impus la Turda, pe terenul Potaissei, cu scorul de 33-32 (18-19). Cu acest succes, CSM Focşani urcă pe locul 4 în clasament, la egalitate de puncte (13) cu Turda şi cu Dinamo. Visul echipei vrâncene de a prinde un loc în play-off devine unul tot mai bine conturat.

Punctul de interes al etapei a fost meciul de la Bucureşti, dintre Steaua şi CSM Bucureşti. Partida s-a disputat la Chiajna şi a dat câştig de cauză CSM-ului, care s-a impus cu 27-24 (13-12). Tioumetsev (7) şi Onyejekwe (5) au fost principalii marcatori ai oaspeţilor, în timp ce la Steaua, gurile de foc au fost Humet şi Krsto Milosevic (ambii cu câte 7 goluri), jucători ce au îmbrăcat în trecut tricoul CSM-ului. Cu acest succes, echipa primăriei a urcat pe locul întâi, cu 16 puncte.

Celelalte rezultate ale etapei: Dinamo – CSM Bacău 36-28 (s-a jucat marţi), HC Buzău – Universitatea Cluj 31-21, Minaur Baia Mare – CSU Suceava 32-27, Dunărea Călăraşi – CSM Făgăraş 31-23. Mai este de jucat HC Dobrogea Sud – Politehnica Timişoara, sâmbătă, ora 17:30.

Text informații+ foto:prosport.ro 

Clasamnetul Ligii Naționale Masculine de Handbal (LNMH) după meciurile de miercuri 10.10.2018


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.