Sport

Handbaliștii focșăneni pierd primul meci al Final four-ului | CSM Focşani 2007 - SCM Poli Timişoara: 18-25 (9-13)

Ziarul de Vrancea
9 mar 2019 1255 vizualizări

După multe ratări, inclusiv din aruncări de la 7 metri, dar și din situații de unu la unu cu portarul, handbaliștii focșăneni au pierdut la diferență de șapte goluri primul meci al final four-ului cupei României la handbal masculin, disputat sămbătă, 9 martie 2019, în Sala Sporturilor din Focșani. La finalul celor 60 de minute de joc, CSM Focşani 2007 - SCM Poli Timişoara: 18-25 (9-13)

Reamintim că sâmbătă, 9 martie 2019, au loc în sala sporturilor din Focșani semifinalele din cadrul Cupei României Final Four la handbal masculin. Astfel, de la ora 15:00, a avut loc meciul CSM Focşani 2007 - SCM Poli Timişoara, încheiat cu scorul de 18-25 (9-13). Tot sâmbătă, de la ora 17:30, se dispută cea de-a II-a semifinală CSA Steaua Bucureşti - CS Dinamo Bucureşti. Duminică, 10 Martie 2019, vor avea loc tot în sala sporturilor din Focșani finala mică de la ora 15:00, iar de la 17.30, finala mare a Cupei României Fan Curier la handbal masculin.

Citiți și vizionați și:VIDEO | SCM Poli Timișoara e prima finalistă a Cupei României / Declarații Marius Sadoveac și Bogdan Rață 

Timișoara a avut o primă repriză mai bună, grație jucătorilor cu experiență, ca Sadoveac sau Fenici, ale căror acțiuni personale au rezolvat situațiile de criză din atacul pozițional. De partea cealaltă, focșănenii au părut crispați, au ratat două aruncări de la 7 metri și câteva situații de unu la unu cu portarul,de aici diferența de la pauză.

Repriza secundă s-a desfășurat după același scenariu, cu gazdele nereușind să vină mai aproape de două goluri, deși au fost împinse de la spate de un public senzațional. Dar, când ratezi 4 de 7 metri și numeroase situații clare, e greu să emiți pretenții.

SCM Politehnica Timișoara – CSM Focșani 25-18 (12-9)

Timișoara: Tcaciuc, Varo – Marjanovic 9, Sadoveac 8, Dragas 3, Milosevic 2, Pribanic 1, Fenici 1, Cîmpan, Păiuș, Trif, Furak. Antrenor: Pero Milosevic.

Focșani: Tevzadze, Marocico – Miroiu 5, Moisă 3, Pătru 2, Hrimiuc 2, Mocanu 2, Rață 1, Țuțu 1, Hagiu 1, Ragea 1, Sladic, Popovici, Eros. Antrenor: Sandu Iacob.

Vizionați și:VIDEO | Declarația jucătorului timișorean Marius Sadoveac după meciul de handbal CSM Focșani-2007-SCM Politehnica Timișoara

VIDEO | Declarația jucătolui focșănean Bogdan Rață după meciul de handbal CSM Focșani-2007-SCM Politehnica Timișoara

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.