Sport

Handbaliștii focșăneni au pierdut la 8 goluri diferență meciul de la Bacău | CSM Bacău 2007 - CSM Focșani 2007 27-19 (12-8)

Ziarul de Vrancea
8 mar 2020 1295 vizualizări

Handbaliștii de la CSM Focșani 2007 au pierdut din meciul disputat duminică  8 marte 2020 seară, la Bacău, cu echipa locală CSM Bacău 2007 Scorul a fost  27-19 (12-8). 27-19.

 În aceste condiții lupta pentru Play Off, obiectivul fixat la începutul sezonului 2019/20 devine o misiune aproape imposibilă pentru echipa de handbal masculin CSM Focșani 2007.

Vom reveni cu amănunte

După victoria din etapa trecută de la Făgăraș, CSM Bacău a reușit duminică un nou succes, de data aceasta în fața propriilor suporteri, împotriva unei echipe care juca pentru accederea în play-off. Echipa băcăuană a reușit o victorie clară, mai clară decât diferența înregistrată la final, după un joc în care și-a dominat adversara la toate capitolele. MVP-ul partidei a fost portarul gazdelor, Richard Freiwald, cu 15 intervenții și 51% procentaj, el oferind siguranță și aripi coechipierilor, care au fost mult mai preciși decât altădată pe faza de atac. Antrenorul Reșiței, Bojan Butulija, spunea joi că echipa din Focșani s-a mișcat atât de bine de parcă avea 9 jucători în teren. Curios, aceeași senzație a lăsat-o echipa vrânceană și la Bacău, chiar dacă nu s-a mișcat atât de bine, ”intrușii” fiind cei doi băieți din Cluj care acum un an și ceva încurcau Aradul cu Oradea.

CSM BACĂU – CSM FOCȘANI 27-19 (12-9) Arbitri: Gabriel Badiu / Ioan Barbu

Bacău: Freiwald, Saldatsenka – Tărîță 7, Crnoglavac 5, Serhel 5, Drăgan 3, Tîrzioru 3, Păunică 2, Bologa 1, Iordachi 1, Gal, Anton, Huta, Dascălu. Antrenor: Adrian Petrea.

Focșani: Cloșcă, Marocico – Mănescu 5, Sladic 4, Rață 3, Gramatic 3, S. Rotaru 1, Cozorici 1, Țuțu 1, Nuțu 1, Popovici, Mocanu, Marijanac. Antrenor: Dalibor Cutura.

Text informații:handbalmania.ro


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.