Sport

Liga Națională: Handbaliștii focșăneni au câștigat meciul cu CS HC Buzău 2012, după revenirea din suspendarea COVID

Ziarul de Vrancea
24 oct 2020 1391 vizualizări
Foto:arhiva ZdV
Foto:arhiva ZdV
Vineri, 23 octombrie 2020, de la ora 16:30, CSM Focșani 2007 a jucat în compania CS HC Buzău 2012 în etapa a zecea a Campionatului Ligii Naționale, în Sala Kati Szabo, din Sfântu Gheorghe. Focșănenii au câștigat cu 23-19 (10-8), la capătul unei partide pe care au controlat-o în cea mai mare parte a timpului.
 
Jucătorii CSM Focșani 2007 s-au aflat în carantină sau izolare și au reluat pregătirea cu câteva zile înainte de plecarea la Sfântu Gheorghe. Formația focșăneană a încheiat meciul având pe teren pe foarte tinerii Cozorici - extremă stângă și Rusu, portarul care a apărat o lovitură de la 7 metri!

După ce a fost exclusă de la turneul precedent din motive de Covid-19, CSM Focșani a revenit pe teren cu o victorie, obținută, însă, în fața unei echipe lipsite de mai mulți jucători, tot din motive de pandemie. Vrâncenii au acumulat astfel 9 puncte, dar rămân pe locul 13 în clasament, în timp ce gruparea buzoiană își păstrează locul 8, cu 16 puncte.

CSM FOCȘANI 2007– HC BUZĂU 23-19 (10-8) Arbitri: Radu Iliescu / Doru Manea

CSM Focșani 2007: Marocico, Rusu – Pătru 5, Mănescu 5, Marijanac 4, Rață 3, Ragea 3, Miroiu 2, Eros 1, Marjanovic, Popovici, Hrimiuc, Cozorici, Țuțu, Makrishin. Antrenor: Dalibor Cutura.

HC Buzău: Babasafari, Manole – Esteki 5, Nosrati 3, Mironescu 3, Oprea 3, Ionescu 2, Renaud-David 1, Dumitrana 1, Tălmaciu 1, Gheorghe, Chircă, Alexandru. Antrenor: Bogdan Constantin.

Reamintim că etapa a 10-a din Liga Zimbrilor a fost programată să se desfășoare vineri 23 octombrie 2020 tot la Sfântul Gheorghe.

Echipa de handbal masculin CSM Focșani 2007  a fost eliminată din cel de-al doilea turneu de sală de la  Sfântul Gheorghe și trimisă acasă după disputarea etapei cu numărul 4, din cauză că la retestarea Covid-19 au fost găsiți în lot 4 jucători pozitivi, care anterior, cu 3 zile înainte de începerea turneului, avuseseră teste negative. Astfel CSM Focșani 2007 a pierdut la masa verde, cu 10-0, următoarele 5 partide. Mai mult decât atât, clubul focșănean a primit și două amenzi în valoare totală de 40.000 de lei. Instanțele abilitate vor hotărî în ce măsură aceste sancțiuni pecuniare sunt sau nu legale. După aceste întâmplări echipa de handbal masculin CSM Focșani 2007 traversează fără îndoială, cel mai dificil moment de la înființarea clubului și până astăzi.Înaintea etapei a X-a programată vineri 23 octombrie 2020 tot la Sfântul Gheorghe CSM Focșani 2007 era pe locul 13 în clasament, cu 6 puncte și un golaveraj de 90-134(-44)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.