Sport

Handbaliștii de la CSM Focșani 2007 au câștigat meciul din deplasare de la Bacău

Ziarul de Vrancea
22 sep 2018 2230 vizualizări

CSM Bacău-CSM Focșani 2007:23-27(9-10), sâmbătă 22.09.2018 în sala sporturilor din Bacău

”Băieții noștri au câștigat la Bacău, 27-23, într-un meci de mare luptă, în care, experiența noastră superioară și-a spus cuvantul pe finalul partidei.

Împreună spre 4️⃣0️⃣!”-Cătălin Vlădescu-contul de facebook

 

Vizionați și:Transmisiune ZdV-TV : de la meciul de handbal masculin CSM Bacău-CSM Focșani 2007

CSM Bacău-CSM Focșani 2007:23-27(9-10)

CSM Bacău-CSM Focșani 2007:9-10 ,după prima repriză

Citiți și:Declarații după CSM Bacău – CSM Focșani 23-27

”Înainte de toate, le mulțumim celor care au venit să ne vadă, atmosfera a fost exact așa cum ne așteptam să fie. Faptul că au venit și suporteri de la Focșani să ne susțină a dat o altă încărcătură meciului. Suntem foarte bucuroși că am reușit să câștigăm pe un teren unde nu foarte multe echipe vor lua puncte. Echipa din Bacău se prezintă bine, dar se cunoaște că jucătorii străini încă nu sunt la capacitate maximă, iar acest lucru a fost un avantaj pentru noi. Cred că diferența a fost făcută de coeziunea grupului de la Focșani, precum și de anumite decizii pe care jucătorii noștri le-au luat când s-au văzut cu anumite spații în teren”. Sandu Iacob (antrenor CSM Focșani)

”Felicit echipa din Focșani pentru victorie, a fost echipa mult mai unită și cred că nu întâmplător ocupă poziția de lider. Vreau să mulțumesc spectatorilor care au venit astăzi să ne susțină și au făcut-o într-un mod atât de plăcut până la final, și pentru că au rămas și după joc să ne felicite, chiar dacă am pierdut. Probabil că sunt și ei conștienți, ca și noi, că suntem o echipă în formare, dar sperăm să le aducem în viitor și momente de bucurie. E adevărat că evoluțiile interilor dreapta din echipa noastră nu au fost dintre cele mai inspirate, se mai întâmplă să nu fii în formă, de aceea am fost nevoiți să improvizăm. Chiar și pe inter stânga, am preferat jocul la 9 metri cu cei mai îndemânatici, căutând breșele în apărarea adversă și finalizările de pe culoar și din extremă. Câteodată, acest lucru a funcționat, iar câteodată, nu.” Eden Hairi (antrenor CSM Bacău)

”A fost un meci frumos și echilibrat, cum ne așteptam să fie, cu o atmosferă foarte plăcută în tribună, cu oameni cunoscători de handbal. Echipa băcăuană este una tânără, frumoasă, dornică de afirmare, ne așteptam să avem un meci greu. Speram să câștigăm, așa cum s-a și întâmplat, sunt foarte bucuros pentru asta, le doresc succes mai departe. A existat o presiune a scorului și a jocului, care fost echilibrat până la final.” Emilian Marocico (portar CSM Focșani

”E greu să găsești cuvintele în urma unei înfrângeri, mai ales atunci când ți-ai dorit să începi acasă cu dreptul și să arăți că valoarea ta este alta decât cea despre care se vorbește. Din punctul meu de vedere, încercăm să implementăm o mentalitate de învingători, indiferent de adversarul pe care îl întâlnim, adică să jucăm mereu la victorie. Eu consider că nu ai ce căuta pe teren dacă intri cu gândul să nu iei multe. Mă bucur că, după trei ani de zile, lumea s-a întors la sală și e dornică să vadă handbal. Le mulțumim că au venit, ne-am fi dorit să le oferim o victorie, dar sper că le-am oferit un spectacol agreabil. Felicitări echipei din Focșani, astăzi au fost mai buni ca noi, și succes în continuare.” Răducu Tamaș (portar CSM Bacău)

Declarații preluate de pe site-ul :handbalmania.ro


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.