Sport

Handbalistele de la Prosport au impresionat la campionatul național de la București

Dan Chiriac
8 sep 2019 2550 vizualizări

Secţia de handbal a Prosport Focşani a fost parte a celui mare important eveniment al handbalului juvenil din România. În perioada 01.09.2019 – 30.10.2019, la Bucuresti, Federaţia Română de Handbal a organizat ,,FESTIVALUL NAŢIONAL DE MINIHANDBAL” - feminin, competiţie destinată sportivelor născute după 01.01.2008 şi mai tinere. ,,FESTIVALUL NAŢIONAL DE MINIHANDBAL” este un adevărat campionat naţional de handbal feminin. La ediţia din acest an, Prosport Focşani a luptat alături de nu mai putin de 117 echipe. Prosport Focşani a făcut parte din grupa 5 alături de echipele: CSM Bucureşi, ACS Kids Tâmpa Braşov, CSS Sighişoara, CS Câmpina şi CS Axiopolis Cernavodă. Bilanţ pozitiv pentru fetele noastre. Chiar dacă nu s-au ţinut scoruri sau clasamente, pentru noi, este imporant că munca depusă la antrenamente, implicarea totală a părinţilor şi a fetelor noastre, au dat roade. Delegaţia Prosport s-a bucurat de reîntâlnirea cu focşăneanca Simona Silvia Gogîrlă. Născută la Focşani, Simona Gogîrlă a început handbalul la CSS Focşani, sub îndrumarea sefului secţiei de handbal de la Prosport Focşani, domnul profesor Radu Georgescu. Simona Gogîrlă a jucat la CSS Focşani, Oltchim Rm. Vâlcea, Krim Ljubljana, SD Itxako, ETO Gyor, etc, şi are peste 90 de apariţii în tricoul echipei naţionale de handbal a României. Actualmente este antrenoare la Corona Braşov. Nou înfiinţata secţie de handbal feminin a Prosport Focşani, sportivele şi profesorii clubului nostru, antrenor-emerit, profesor Radu Georgescu, şi profesoara, Loredana Pavel, au deplasat următorul lot de jucătoare: Mucenică Denise, Vlad Alexandra, Arbănaş Ariana, Vintilă Delia, Pavel Simona, Roman Nicoleta, Diaconescu Daria, Feraru Rebeca, Tufănoiu Maria, Sîrghii Andra, Sucală Alexia, Dumitrache Irina, Enachi Ilona, Coşaru Ilinca, Vulcan Ana şi Călin Maya. Sportivele noastre au jucat alături de cele mai importante cluburi de handbal juvenil din România.Prosport Focşani organizează selecţii pentru secţia de handbal feminin. Antenorul emerit, profesorul Radu Georgescu, alături de doamna profesoară Loredana Pavel, aşteaptă la secţia de handbal a CS Prosport Focşani sportive pasionate de handbal nascute în anii 2008, 2009, 2010 şi 2011. Antrenamentele se desfăşoară după următorul program: Luni, de la ora 14.00 – 16.00, la Sala Polivalentă Vrancea; Miercuri, de la ora 14.30 - 16.00, la Sala Polivalentă Vrancea; Vineri, de la ora 14.00 – 16.00, la sala LPS Focşani. Pentru mai multe informaţii, vă rugăm să ne contactaţi la următoarele numere de telefon: Radu Georgescu – 0745.613.451 Loredana Pavel – 0721.365.114. Participarea echipelor de handbal de la Prosport Focsani a fost posibila datorita proiectului Romania in miscare. Proiectul este sustinut de MTS BUCURESTI SI DJST VRANCEA si are o valoare de 7071 lei din care 6.000 de lei de la MTS prin DJST Vrancea. 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.