Sport

Foto | Handbal seniori :CSM Focșani 2007-HCM Buzău:28-27(13-12) în primul meci de pregătire pentru noul sezon

Ziarul de Vrancea
31 iul 2021 1051 vizualizări

Joi seară 29 iulie 2021 la sala polivalentă din Focșani s-a diputat primul meci de pregătire pentru sezonul 2021/22 al handbaliștilor seniori de la CSM Focșani 2007 

Reamintim că în conformitate cu programul meciurilor de pregătire  stabilit în linii mari, de conducerea tehnică a echipei de handbal masculin seniori CSM Focșani 2007 până la începerea ediției 2021/22 a Ligii Naționale Masculine de Handbal (LNMH).Astfel CSM Focșani 2007 a avut programat primul meci de pregătire joi 29 iulie 2021 cu HCM Buzău, în sala  Polivalentă, iar pe 31 iulie, la Buzău. Pe 14-15 august CSM Focșani 2007 merge la Vaslui, unde va participa la Cupa Vaslui, alături de echipele de handbal masculin adversare în Liga Zimbrilor de la  Vaslui, Buzău și Suceava.

Ediția 2021/22 a Ligii Naționale Masculine de Hnadbal (LNMH) va începe în ultimul weekend al verii, runda inaugurală, din 29 august 2021, programând partidele: Szejke Odorheiu Secuiesc – CSU Suceava, SCM Politehnica Timișoara – CSM Focșani, CSM București – HC Dobrogea Sud Constanța, HC Buzău – CSM Alexandria, Potaissa Turda – CSM Vaslui, Steaua București – CSM Bacău și Dinamo București – Minaur Baia Mare.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.