Sport

CSM Focșani câștigă duelul moldovenesc cu Bacăul la handbal masculin | Declarațiile antrenorilor principali

Ziarul de Vrancea
3 feb 2019 926 vizualizări

CSM Focșani a câștigat duminică seara, pe teren propriu, în fața nou-promovatei CSM Bacău, echipă ce nu pare capabilă să adune puncte din deplasare. Gazdele au condus încă din start, având 4-0 în minutul 6, băcăuanii au reușit cel mult să se apropie la un gol, însă vrâncenii au intrat la pauză cu 4 goluri avans.

Diferența a crescut și la 8 goluri în repriza secundă, echipa lui Sandu Iacob reușind cea de-a noua victorie în campionat, care o mai apropie cu un pas de calificarea în play-off.

De cealaltă parte, băcăuanii rămân pe locul 11, însă au un program infernal în următoarele 3 runde, cu CSM București, Potaissa Turda și Dinamo. Meciul s-a disputat în sala sporturilor din Focșani duminică 03 Februarie 2019 începând de la ora 18:30.

 

”Punct ochit, punct lovit! Băieții noștri câștigă în această seară, 27-22, partida cu CSM Bacău. În urma acestui rezultat urcăm până pe locul 6 în clasament, cu 28 de puncte. Pentru echipa noastră au înscris: Marius Ragea-3, Vali Pătru-1, Călin Hagiu-2, Mihai Miroiu-7, Didi Hrimiuc-2, Valentin Mocanu-2, Bogdan Rață-2, Eros Atilla-2, Ilia Sladic-4, Robert Năstasie-1”-Cătălin Vlădescu

”Am făcut un meci foarte bun pe faza de apărare, am pus presiune în mod constant pe adversari și i-am provocat să greșească. Ca urmare a acestei presiuni, am avut situații de a finaliza pe contraatac sau pe faza a doua și suntem bucuroiși că am mai reușit să adunăm 3 puncte. Băieții noștri au luptat admirabil, sacrificiul a fost maxim, s-au concentrat în repriza a doua, când adversarii s-au apropiat și consider că azi am fost mai buni. Bacăul e o echipă cu o apărare robustă, greu de depășit și am simțit că ne-a fost mai greu decât în tur.~ Sandu Iacob (antrenor CSM Focșani)

”A fost un meci cu o încărcătură specială, cu o echipă apropiată valoric, dar cu experiență competițională mai mare. Am început greu, cu multe ratări în relația de unu la unu cu portarul, ceea ce a dus repede la o diferență de 4 goluri, moment în care am solicitat time-out și de aici a început cursa de urmărire. Cu o apărare mai precisă și o evoluție mai bună a portarilor, am revenit în joc, dar prea puțin pentru a spera la o surpriză. Este de apreciat efortul susținut al echipei pe întreaga durată a jocului, cu speranța că vom remedia responsabilitatea și concentrarea aruncărilor la poartă” Eden Hairi (antrenor CSM Bacău)

CSM Focșani – CSM Bacău 27-22 (13-9)

Focșani: Marocico, Tevzadze – Miroiu 7, Sladic 4, Ragea 3, Hrimiuc 3, Rață 2, Mocanu 2, Hagiu 2, Eros 2, Pătru 1, Năstăsie 1, S. Rotaru, Popovici, Grămătic. Antrenor: Sandu Iacob

Bacău: Freiwald, Crăciunescu, Tamaș – M. Cotinghiu 5, Serhel 5, Gal 4, Tărîță 2, Maksimov 2, Drăgan 1, Tudorancea 1, Bologa 1, Păunescu 1, Păunică, Sadovyi. Antrenor: Eden Hairi.

Foto: Cătălin Vlădescu

Text informații: handbalmania.ro

Salutul de debut al meciului de handbal masculin din Liga Națională disputat duminică, 03 Februarie 2019, în sala sporturilor din municipiul Focșani, avea să se încheie cu victoria la o diferență de 5 goluri a handbaliștilor focșăneni.

Foto:Sportuldevrancea Focsani

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.