Sport

Handbal Liga Zimbrilor | CS HC Buzău 2012-CSM Focșani 2007:17-21(8-10 la pauză) | Vezi live scor în interiorul articolului

Ziarul de Vrancea
4 nov 2018 1274 vizualizări

Vezi mai jos, accesând link-ul, lve scor în repriza a II-a a meciului 

Live scor în repriza a II-a  CS HC Buzău-CSM Focșani 2007

Băieții noștri își respectă statutul de favoriți și câștigă astăzi la Buzău, la o diferență de 4 goluri, 21-17. A fost un joc ce nu ne-a pus probleme deosebite decât în prea puține momente, arătând încă o dată, că echipele cu ceva ani de experiență în Liga Națională, au în continuare, așa cum este si firesc, câștig de cauză. 

Buzăul este o echipă care joacă ce știe, ce poate la momentul ăsta, încercând să-și vândă cât mai scump pielea, o echipă bătăioasă, fără îndoială. Ca o paranteză, meciul s-a disputat într-o sală cu un parchet modern, dar cu o acustică foarte, foarte proastă, cea mai proastă pe care mi-a fost dat să o găsesc prin sălile de sport prin care umblat în România. Păcat, pentru că în aceste condiții spectacolul handbalistic pierde mult din valoare. Până la urmă, am mers la Buzău după 3 puncte, planificate, le-am luat și am plecat acasă! -Cătălin Vlădescu-contul de facebook

HC Buzău - CSM 2007 Focșani 17 - 21

Efort, sacrificiu, dăruire, încredere și spirit de echipă. Toate la un loc ne-au adus astăzi a cincea victorie în campionat și un incredibil loc trei în clasament după 8 etape (la egalitate de puncte cu Dinamo București și Turda). O poziție deloc întâmplătoare, de care trebuie să fim mândri, confirmată de rezultatele excelente ale băieților în acest sezon, dar mai ales de jocul prestat de ei.

Astăzi am făcut un nou meci mare, au jucat cu sufletul, cu gândul la minunații suporterii focșăneni din tribune și la miile de acasă. Un joc perfect gândit tactic de profesorul Sandu Iacob, cu un atac bine organizat și o apărare agresivă și compactă ce nu le-a lăsat prea multe spații libere adversarilor.

Putem spune fără să greșim că suntem surpriza plăcută a campionatului. O echipă ce-și cunoaște limitele dar cu o poftă imensă de a le depăși, omogenă, ambițioasă, dar mai ales dornică de rezultate mărețe și performanță.

Felicitări, băieți! Suntem mândri de voi! Vă iubim și vă mulțumim pentru meciurile senzaționale pe care ni le oferiți!-Cristi Valentin Misăilă-contul de facebook

Declarația antrenorului Sandu Iacob după meciul de la Buzău al echipei de handbal CSM Focșani 2007 

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.