Sport

Handbal Liga Națională-Victorie în 8! Duminică, 11 februarie, în Polivalenta din Focșani, de la ora 18:30 vine HC Vaslui 

Ziarul de Vrancea
9 feb 2018 2109 vizualizări

Începutul de an a adus în același timp cu el liniștea pentru alb-albaștri, pentru băieții noștri. Lucrul acesta s-a văzut atât în pregătire, la antrenamente, cât și în timpul celor două jocuri oficiale disputate până în acest moment în campionat. O victorie superbă, fără drept de apel, obținută pe teren propriu, împotriva triplei campioane naționale, ultima oară în 2015, Minaur Baia Mare și un egal pe malul Dunării, la Călărași, acolo unde în acest sezon doar Dinamo a reușit să plece cu puncte.

Îndemn, dacă-mi este îngăduit, la calm, luciditate și aceeași modestie, atât pe băieții noștri, cât și pe noi, suporterii. Drumul este extrem de lung și anevoios, chiar dacă acum, Play Off-ul se vede mai clar ca niciodată, după ce Odorheiul a declarat forfait. Bun! Duminică, 11 februarie, în Polivalentă, de la ora 18:30 vine HC Vaslui, o echipă ambițioasă, un adversar extrem de arțăgos, chiar dacă a pierdut mult din turație după plecările antrenorului Sandu Iacob și a profesorului Alexandru Acsinte, ultimul dintre ei, spre marea noastra bucurie, aflându-se acum pe banca echipei noastre. Chiar și așa, vasluienii rămân o nucă tare, un adversar de tradiție al echipei noastre, împotriva căruia au rezultat mereu meciuri aprige, un adversar ce trebuie tratat cu atenție. Sunt absolut convins că așa se va întâmpla și de această dată, orgoliile fiind mari, dar am deplină încredere în valoarea și forța de grup a băieților noștri. Este clar, va fi un meci frumos, epuizant, în fața unei săli arhipline, din care nu mă îndoiesc, după cum spuneam și mai devreme, echipa noastră va ieși învingătoare. Ne-am regasit, dupa cum spuneam și cu alte ocazii, unitatea de grup, atmosfera de adevărată familie...jucătorii în teren, coordonati excelent de pe margine de Viorel Ciubotaru, Bogdan Voica și Alexandru Acsinte. Ce echipă, ce familie! Indiferent cât de greu se anunță meciul încă de pe acum, sau tocmai deaceea, alb-albaștri trebuie să știe că în tribune vom fi noi, suporterii lor, necondiționat al optulea jucător. Atunci când omenește, brațele sau trupul le vor fi obosit, îi vom ridica noi, din fiecare colț al sălii, de pe fiecare scaun, îi vom purta spre victorie cu brațele și speranțele noastre. Noi,  FAMILIA VOASTRĂ DE LA SALĂ! (Cătălin Vlădescu)

În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.