Sport

Handbal Liga Națională-Deplasare pentru 3 puncte în Bucovina pentru alb-albaștrii

Cătălin VLĂDESCU
11 oct 2017 1955 vizualizări

Joi, de la ora 18:00, CSM Focșani 2007 joacă la Suceava un meci contând pentru etapa a-VII-a din Liga Națională. Este un meci pe care băieții noștri îl abordează cu dorința de a izbuti în primul rând un joc bun, de a practica un handbal de calitate prin care să confirme evoluția solidă din meciul cu Constanța.


O victorie pentru CSM în nordul Moldovei ar însemna enorm pentru configurația viitoare a clasamentului, dar, ar echivala și cu recuperarea celor 3 puncte pierdute acasă, în partida contra CSM-ului din Făgăraș. Din mai 2016 cele două echipe s-au întâlnit până acum de 5 ori în meciurile oficiale, echipa noastră câștigând 3 partide, în timp ce sucevenii și-au apropiat victoria de două ori. Din informațiile pe care presa sportivă suceveană le-a oferit, CSU Suceava va avea și la această partidă 4 indisponibilități notabile: Burlacu, Șoldanescu, Polocoșer și mai nou, Ioan Tcaciuc, entorsă suferită în meciul cu Dinamo. Va fi o partidă de mare luptă, o bătălie aprigă pentru fiecare minge, așa cum s-a întâmplat în toate partidele de până acum dintre cele două echipe. Am convingerea că băieții antrenați de Viorel Ciubotaru și Bogdan Voica au puterea, capacitatea, dar mai ales, au valoarea necesară de a învinge arțăgoasă echipă antrenată de Adi Chiruț. Meciul va fi arbitrat de experimentată brigadă formată din Bogdan Stark și Romeo Ștefan și se va desfășura în sala LPS, Dumitru Bernicu, din Suceava. Echipa noastră pleacă spre Bucovina, miercuri, la orele prânzului. Să le ținem pumnii strânși băieților nostril! (Cătălin Vlădescu


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.