Sport

Handbal Liga Națională: Credem în voi! Credem în victorie!

Cătălin VLĂDESCU
10 nov 2017 2545 vizualizări

Duminică, cu începere de la ora 18:30, în Sala Sporturilor din Focșani, jucătorii antrenați de Viorel Ciubotaru și Bogdan Voica se vor afla în fața unui meci la finalul căruia trebuia să obțină obligatoriu 3 puncte. Orice altă variantă în partida cu CS Politehnica Iași, cel puțin de această dată, nu poate fi luată în discuție. Va fi o partidă pe care știm că băieții noștri o vor aborda așa cum trebuie, punându-și și de această dată în joc toată determinarea, experiența, dar mai ales valoarea.

Fără îndoială, un element extrem de important în această ecuație îl va reprezenta publicul. Se așteaptă și de această dată o Polivalentă plină până la refuz și o atmosferă așa cum numai suporterii focșăneni știu să o facă. Presiune pe adversar și sprijin permanent pentru băieții nostri…acestea sunt cuvintele de ordine! Sunt convins că jucătorii noștri știu că nu va fi deloc un meci simplu, dar tocmai acest lucru, după cum îi cunosc, îi va motiva și mai tare. Am demonstrat în atâtea rânduri că ne plac meciurile tari, că ne mobilizăm excelent în meciurile cu miză importantă, în meciurile de “care pe care”. Suporterii alb-albaștrilor și-au reconfirmat în toate mediile on-line și nu numai, sprijinul necondiționat pentru echipă, așa cum dealtfel este și normal să se întâmple. Prin urmare, avem toate condițiile întrunite pentru o partidă incendiară, cu un handbal de calitate, cu un joc bun, la capătul căruia băieții noștri să-și adauge în clasament încă 3 puncte. Arbitrii partidei vor fi din Buzău, Georgian Băducu și Răzvan Voicu, în timp ce bservator din partea FRH va fi Viorel Ciucan din București. La ultimul antrenament al echipei noastre la care am asistat, toți jucătorii din lot s-au antrenat la capacitate maximă, într-o atmosferă relaxată, dar toți fiind foarte motivați. Aș spune că este rețeta ideală pentru ca la ora meciului să ofere totul pe teren. Acestea fiind spuse nu ne rămâne decât să le ținem pumnii strânși, să le dorim multă baftă și să numărăm orele rămase până la meci. Noi, suporterii, familia voastră de la sală! (Cătălin Vlădescu)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.