Sport

Concluziile antrenorului CSM Focșani 2007 după primele jocuri ale handbaliștilor:”Muncitori și agresivi în apărare”

Cătălin VLĂDESCU
5 aug 2018 3312 vizualizări

Meciurile de pregătire de la Călărași s-au încheiat pentru echipa noastră, sâmbătă, 4 august. După o înfrângere la 4 goluri, în prima zi, 31-27, a urmat o victorie de moral a băieților noștri, 26-21, în meciul al doilea.

 Echipa s-a întors acasă imediat după partidă, astăzi, duminică, băieții fiind liberi, urmând ca de mâine dimineață să-și reia pregătirile după programul obișnuit. Amabil ca de fiecare dată și deschis dialogului, antrenorul nostru, Sandu Iacob, a tras și primele concluzii spunându-mi că:  „mulțumită invitației pe care am primit-o din partea echipei din Călărași, ne-am putut pregăti în condiții mult mai apropiate de situatile pe care le vom întâlni începând cu 5 septembrie”.  Vă reamintesc că echipa AHC Dunărea Călărași a terminat sezonul trecut în Play Off, pe locul 8, iar în acest an are în componență nu mai puțin de 5 jucători străini, 3 internaționali români de tineret, dar și golgheter-ul ultimelor două sezoane din Liga Națională, Gabriel Bujor.  Sandu Iacob mi-a mai spus:  „...a fost o posibilitate pentru mine, ca nou membru al grupului CSM Focșani 2007, să văd cum reacționează sportivii la stresul și efortul competițional. Ceea ce am remarcat la echipa din Focșani, în meciurile sezonului trecut, mi-a fost confirmat în aceste două meciuri de la Călărași...jucătorilor le place să muncească și să fie agresivi în apărare. Scopul nostru în meciurile de pregătire este să oferim timp de joc fiecărui sportiv pentru a lua cât mai multe decizii, în condiții de adversitate diferite față de ceea ce se întâlnește în mod obișnuit la antrenamente”. Urmează pentru echipa noastră alte două meciuri de pregătire, de această dată în Sala Polivalentă din Focșani, cu Dinamo București, vineri 10 august de la ora 18:00 și sâmbătă, 11 august, de la ora 12:00. Vor fi alte două bune ocazii de ai vedea la lucru pe jucătorii noastri, de această dată în fața propriilor suporteri. Dar despre aceste lucruri vom mai discuta. #8 (Cătălin Vlădescu)

Citiți și:AHC Dunărea Călărași- CSM Focșani 21-26 (11-11) în cel de-al doilea joc de pregătire al handbaliștilor focșăneni;

Prezentarea lotului CSM Focșani 2007 handbal seniori în meciul cu Dunărea Călărași 03 08 2018


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.