Sport

Handbal la Focșani în Liga Națională | CSM Focșani 2007 pierde acasă, la diferență de un punct

Ziarul de Vrancea
11 nov 2018 1147 vizualizări
Foto arhiva ZdV
Foto arhiva ZdV

Focșaniul pierde acasă în ultimul minut, declarația lui Sandu Iacob după meci

Meci nebun duminică seara, în Sala Sporturilor din Focșani, acolo unde echipa pregătită de Sandu Iacob joacă mereu în 8, având alături un public frenetic ce-și susține pătimaș favoriții. Partida dintre CSM Focșani și Dunărea Călărași a avut o primă repriză echilibrată, la capătul căreia vrâncenii au înscris de 3 ori consecutiv în ultimele 4 minute, intrând cu un avans de 4 goluri la pauză, inclusiv datorită evoluției foarte bune a portarului Shota Tevzadze. Mai mult, în repriza secundă, echipa gazdă s-a desprins și la 6 goluri, dar, de la 24-18 în minutul 41, oaspeții au redus diferența la un singur gol, 24-23 în minutul 50, egalând la 27 în minutul 55.

Finalul a fost de infarct: Dospinescu a egalat la 28 în minutul 58, Focșaniul a pierdut mingea pe faza de atac, după care Hanțaru i-a adus pe călărășeni în avantaj, cu o aruncare de la distanță – 28-29 în minutul 59. La următorul atac al gazdelor, Moisă a aruncat peste poartă, iar Serhyi Bebeshko a cerut time-out cu 32 de secunde înainte de final. Mihai Bujor a pasat greșit, Miroiu a egalat pe contraatac, dar același Mihai Bujor și-a răscumpărat greșeala la faza următoare, după repunerea rapidă a Dunării, înscriind golul victoriei cu 7 secunde înainte de final. Sandu Iacob a cerut un ultim time-out, însă Focșaniul n-a mai găsit drumul către poarta oaspeților.

În primul rând, vreau să le mulțumesc suporterilor focșăneni care ne-au fost alături și au crezut în noi până la capăt. De data aceasta, n-am reușit să găsim cele mai bune soluții în final de joc, le-am oferit ocazia celor de la Călărași să înscrie niște goluri ușoare și astfel să reintre în meci. N-am putut să spargem apărarea bună pe care ei au făcut-o în finalul jocului, lucru care i-a pus în situația de a înscrie pe contraatac și pe repuneri rapide. E un meci după care suntem frustrați, din cauza faptului că am simțit că am fost mai buni ca ei mare parte din timp, numai că, atunci când a fost cu-adevărat important, am greșit, iar la final echipa fericită a fost cea din Călărași. Îi felicităm pentru efortul depus și pentru că au luptat până la capăt. Nouă nu ne rămâne decât să ne reechilibrăm emoțional și să jucăm la capacitate maximă la Baia Mare un meci cu aceeași miză. Sandu Iacob (antrenor CSM Focșani)

CSM Focșani – Dunărea Călărași 29-30 (16-12)

Focșani: Tevzadze, Marocico – Miroiu 8, Țuțu 6, Moisă 4, Mocanu 3, Hrimiuc 2, Pătru 2, Hagiu 1, Sladic 1, Popovici 1, Ragea 1. Antrenor: Sandu Iacob.

Călărași: Șelaru, Rusu – Hanțaru 10, Dospinescu 8, M. Bujor 4, Soare 3, G. Bujor 3, Broască 2, Fotache, Nosrati, Radojkovic. Antrenor: Serhyi Bebeshko.

Text informații+foto:handbalmania.ro

”Este încă la cald, curând, chiar foarte curând după înfrângerea băieților noștri din această seară...refuz să caut vinovați, nume, nu ar fi corect și nici constructiv! Așa cum victoriile sunt ale noastre, ale tuturor, de la primul jucător, sau om din staff-ul tehnic sau administrativ, până la ultimul suporter din Polivalentă, la fel consider că și înfrângerile sunt ale noastre, înfrângeri de care suntem răspunzători cu toții! Până la urma urmei, caracterele puternice acum se văd, adevărații suporteri sunt prezenți acolo, mereu, la greu, atunci când "mașinăria" dă rateuri, așa cum s-a întâmplat din păcate în această seară. Vă îndemn, dragii mei, la calm...nu se pune problema să nu credem în băieții noștri așa cum am făcut-o și până acum, în fiecare clipă. Am primit un duș rece în această seară! A durut, tare, tare de tot...dar poate că este mai bine așa, că s-a întâmplat acum, în acest moment! Am pierdut o bătălie, nu și războiul!

Împreună spre 4️⃣0️⃣!”-Cătălin Vlădescu-contul de facebook

Alte comentarii ale suporterilor după meci pe facbook:

A P:”Nu este ok ce sa intamplat in teren în a2-a repriză...ce arbitri..ce joc agresiv..Pur si simplu nu au jucat nimic ai noștri..nu acuz, nu critic pe nimeni...dar o spun din nou.....Nu au ce căuta 4-5domni în lotul asta...în locul lor am putea plăti 3 mai buni..ce vină are antrenorul dacă nu are cu cn...”

BA:” Apropos, n am înțeles hora bucuriei de la pauza, de parca se terminase meciul!”

AS:” Și acum mă doare inima.Inca nu mi-am revenit. Mi s-a parut ca e o vraja urâtă ce se tine de băieții noștri. Dar sa nu uitam ca putem întoarce Victoria și sa facem dispărută vraja rea.”

LT:”Mă lăsați și cu marea echipa din Călărași...Frații Bujor...au simulat tot felul de lovituri,s-au văitat,au fentat... Nu au fost cine știe ce! Când sunt de criticat,am făcut-o și eu dar acum...parca nu-s așa de vinovați!”

AP:”Eu vreau sa zic k asta e valoarea echipei noastre..VREI în play of...fă schimbari in iarnă...vrei în play aut..mergem asa..asta zic..nu mă interesează jocul adversarului..”

LT:”Așa greșeli s-au mai făcut,dar nu știu ..eu in seara asta as merge pe fluierul, prostesc de cele mai multe ori,a arbitrilor....daca te rupe așa... Bine sunt și alți factori ,însă azi...așa simt!”

AP:”Păi nu-i asa mare Călărași. Asta e ideea..pe mn mă doare k au pierdut meciul avut în mână..ce dracu a făcut Nr 10 de la noi in teren?”

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.