Sport

Handbal demonstrativ oferit de juniorii 4 de la CSM 2007 Focșani

Cătălin VLĂDESCU
22 mai 2017 2137 vizualizări

Sâmbătă, în parcarea  Mall Focşani, timp de două ore, iubitorii sportului au avut toate motivele de bucurie, putând vedea la lucru micii handbalişti, viitori campioni de mâine ai oraşului nostru.

 

Într-o campanie organizată sub titulatura Ziua Sportului, juniorii 4 ai clubului CSM 2007 Focşani au etalat cu mare plăcere celor prezenţi, câteva dintre micile secrete ale acestei minunate discipline sportive care este handbalul. Cu ajutorul antrenorilor care-i pregătesc zi de zi, copiii au înţeles deja importanța practicării sportului, încă de la cele mai mici vârste, dar şi faptul că un sport de echipă ajută mult în dezvoltarea lor, ca viitori adulţi, cu caractere puternice şi sănătoase. Au fost două ore petrecute cu zâmbetul pe buze, dar şi cu promisiunea că nu vor înceta să practice sportul preferat. La final, organizatorii le-au oferit tuturor participanţilor la acţiune diplome, medalii şi sacoşele cu diverse produse, dar, cel mai important, micii sportivi au câştigat respectul şi aprecierea tuturor. (Cătălin Vlădescu)

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.