Sport

Handbal, CSM Focșani 2007 – Obligați să câștige!

Cătălin VLĂDESCU
17 mai 2018 3968 vizualizări

Scriu aceste rânduri cu gândul la voi, băieții noștri. Așa suntem noi, cei care purtăm în suflete, numărul 8. De vă veți îndrepta și voi gândurile spre noi, nu putem decât să fim fericiți.

Sâmbătă, 19 mai, în Polivalenta din Focșani, de la ora 18:30 se încheie un nou sezon de Liga Națională pentru handbaliștii de la CSM Focșani 2007. Chiar dacă obiectivul echipei este deja atins, încă  dinaintea acestui meci, rămânerea în Liga Națională, indiferent de rezultatul meciului cu Vaslui, aveți obligația, mai mult ca oricând, de a juca la capacitate maximă, de a da totul pe teren și de a câștiga acest joc. Este o datorie morală, mai presus decât orice, de respect față de voi înșivă, față de sportul pe care-l practicați cu pasiune, față de meseria voastră. Nu în ultimul rând, aveți obligația morală de a câștiga pentru suporterii din tribune. Pentru cei care, dintotdeauna, v-au considerat și v-au demonstrat-o mereu, nu sunt vorbe mari, că vă sunt  <familia de la sală>. Sunteți obligați să câștigați partida cu Vaslui pentru copiii din tribune, ai căror idoli le sunteți…pentru copiii care au plâns la înfrângeri, sau au radiat de fericire la victoriile voastre. Aveți obligația de a câștiga ultima partidă din acest sezon, orice ar fi, pentru “piticii” care-și pictează cu mândrie, pe mânuțele lor, stema clubului CSM Focșani 2007, pe acele mânuțe, în care speră, ca la un moment dat în viață, să poată ține mingea de handbal, să devină handbaliști, la fel ca voi. Băieții noștri, aveți datoria morală de a câștiga sâmbăta aceasta, cu Vaslui, și pentru Adi Bălut, cel care în mod sigur și-ar fi dorit să lupte alături de voi, în teren, în acest sezon. O reaccidentare cumplită însă nu i-a mai permis acest lucru, despărțindu-se de jocul cu mingea pe semicerc, trist și emoționat, cu lacrimi în ochi, în septembrie anul trecut, în fața unei săli arhipline, în fața suporterilor care i-au declarat, RESPECT. Un banner imens a rămas de atunci la Adi, acasă la Brașov, darul de suflet al suporterilor focșăneni pentru omul, pentru jucătorul cu numărul 18. De la retragere, Adi a mai fost prezent la câteva dintre meciurile echipei noastre, dovadă că Focșaniul și oamenii de aici au rămas undeva, acolo, în sufletul său…cât de mult înseamnă, pentru noi asta! Aveți obligația ca sâmbătă să câștigați pentru suporterii fantastici de la Focșani, pentru cei care v-au însoțit în aproape toate deplasările din acest sezon, pentru cei care au călătorit mii de kilometri cu gândurile la voi, pentru cei care v-au împins mereu de la spate, pentru cei care v-au purtat pe brațe, pentru cei care v-au scandat de atâtea ori numele…luptati și câștigați pentru cei care v-au ridicat atunci când, poate, credeați că nu o mai puteți face, pentru cei care v-au oferit timpul și dragostea lor, câștigați pentru cei care au crezut și vor crede mereu în voi! Până la capăt! Aveți obligația de a câștiga pentru voi, pentru noi toți, #8!  (Cătălin Vlădescu)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.