Sport

Halep are planuri mari

Ziarul de Vrancea
18 ian 2020 1012 vizualizări

Avându-l din nou alături pe Darren Cahill, Simona a analizat cauzele eșecului de la Adelaide și țintește un nou titlu de Grand Slam

Simona Halep a susținut o conferință de presă, ieri, la Melbourne, înaintea debutului la Australian Open 2020, sportiva din România reiterându-și dorința de a câștiga un nou titlu de Grand Slam, după cele de la Roland Garros și Wimbledon. Ea a recunoscut că îi va fi destul de dificil, având în vedere și condițiile meteorologice din Australia: „Uneori, temperatura e schimbătoare, devine frig. Schimbările nu sunt simple pentru mine. E foarte multă umiditate, la fel ca atunci când am jucat finala și mi-a fost greu. Trebuie să fiu pregătită pentru toate meciurile și să nu pun presiune pe mine în legătură cu rezultatele. Nu îmi place asta”. Simona spune că e mulțumită de perioada de pregătire din presezon, dar și de turneul de la Adelaide, unde a primit câteva lecții în urma eșecului cu Arîna Sabalenka, în sferturile de finală: „Am dat tot ce am avut mai bun la Adelaide, dar nu am reușit să câștig acel meci. Sabalenka a fost mult prea puternică în acea zi și mi-a fost greu să îmi intru în ritm. Am învățat câteva lucruri din meciul cu ea. Am încercat să joc prea puternic, așa cum îi place ei. Trebuie să schimb asta data viitoare și să fiu mai bună la returnarea serviciului, deci da, am câteva lucruri pe care să le îmbunătășesc”.

Simona a vorbit și despre schimbările produse în acest sezon, dar și despre reluarea colaborării cu Darren Cahill: „Când am spus că vreau să mă relaxez în acest an, declarația mea a fost interpretată într-un mod puțin greșit. Folosirea termenului «relaxarr» a fost pentru a exprima că sunt ceva mai liniștită în privința rezultatelor, dar anul trecut nu a fost unul de relaxare, pentru că am muncit din greu și a fost un sezon excelent, în care am câștigat Wimbledon. Am mers în Dubai, am schimbat de data aceasta, pentru că până acum mă pregăteam acasă, în România. Sunt mai pregătită decât anul trecut, la început, dar nu pot fi văzute rezultatele în câteva meciuri sau în prima lună. E minunat să îl am din nou pe Darren Cahill în echipă. Am avut o colaborare excelentă înainte și acum e la fel”, a spus românca. Simona Halep, a patra favorită a întrecerii, debutează la Australian Open 2020 marți, în primul tur urmând să o întâlnească pe americanca Jennifer Brady (49 WTA). (HotNews)

 

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.