Sport

Hagi nu-l contestă pe Burleanu

Ziarul de Vrancea
19 apr 2018 611 vizualizări

Artizanul Viitorului a menționat că Lupescu a pierdut alegerile pentru că-a pornit prea târziu

Tehnicianul echipei FC Viitorul, Gheorghe Hagi, a declarat, ieri, într-o conferință de presă, că fostul internațional Ionuț Lupescu a pierdut alegerile pentru președinția FRF deoarece s-a hotărât prea târziu să candideze. “Atât președintele, care a câștigat, cât și Ionuț au fost doi contracandidați foarte puternici. Din păcate Ionuț cred că a greșit cu ceva, cred că trebuie să fie conștient de acest lucru, pentru că este diferența prea mare de voturi. Un fost mare fotbalist care a activat la nivel internațional, la nivelul cel mai ridicat și din punct de vedere administrativ la nivel foarte ridicat… Dar nu poți să comentezi și să nu fii realist cu ce a spus Adunarea Generală, toți cei care au votat președintele. Ionuț a venit prea târziu. S-a decis prea târziu. Felicitări președintelui, diferență foarte mare. Poți să pierzi, poți să câștigi, noi suntem obișnuiți, problema e diferența de scor. E mare”, a spus Hagi.

El a precizat că își dorește ca președintele FRF să resusciteze fotbalul românesc, să-l aducă la nivelul generației de aur. “Acesta este singurul proiect viabil pentru România, loturile naționale ale României trebuie să înceapă să se califice la Campionate Europene, nu doar de elită. Divizia A are organizarea pe care o are, cât de cât în condiții bune, dar Liga a II-a, Liga a III-a, finanțarea la centrele de copii și juniori, infrastructura, suferă. Trebuie o lege bună, coerentă, foarte clară, și  trebuie să angreneze consiliile județene și primăriile să facă stadioane, să schimbe infrastructura. În plus, ca să ajungem la performanță trebuie să creștem bugetul prin legea sponsorizării”.

Gheorghe Hagi a mai spus că nu este preocupat de unde au venit voturile pentru Răzvan Burleanu. “Eu știu că funcția ți se dă. Un lucru îți aparține când îl faci tu. E dorință și putință. Eu mi-am făcut un club și îmi văd de ale mele, muncesc, sunt independent”,a afirmat el, care se consideră capabil să pregătească o echipă de nivel înalt.

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.