Sport

Hagi are proiecte ambițioase

Ziarul de Vrancea
16 dec 2018 573 vizualizări

El caută parteneri la Viitorul pentru a face un club competitiv pe plan european

Antrenorul Gheorghe Hagi susține că va renunța la banca tehnică a echipei FC Viitorul în cazul în care trupa constănțeană nu va deveni mai competitivă și nu se va lupta de la egal la egal cu cele mai bune formații din România. El a explicat că în această situație va susține în continuare clubul care va continua să producă fotbaliști. Hagi a mai spus că dorește parteneri alături de el și este dispus să vândă 90 la sută din acțiunile clubului. Hagi a declarat ieri într-o conferință de presă, că dorește ca Viitorul să devină un club competitiv și mai puternic decât este în prezent. “Vrem să devenim competitivi. Vedem dacă vom putea deveni competitivi sau vom rămâne un club cum am fost și până acum, să promovăm jucători, să dăm jucători, jucători tineri, valoroși și pentru campionatul intern și pentru echipele de afară. Sau o să avem pretenții mai mari să devenim mai puternici, să ne luptăm cu cei mari. Adică, să devenim și noi mari. Au trecut niște ani și următorul proiect trebuie să fie un proiect mult mai ambițios, mai puternic”, a explicat Hagi. 

El a anunțat că dacă Viitorul nu va deveni o echipă competitivă atunci el nu va mai fi antrenorul echipei, dar va continua să susțină clubul ca și până acum. “Pentru că mentalitatea mea este să câștig, vreau să câștig, să fiu cel mai bun și atunci eu cred că obiectivul meu aici, la Viitorul, dacă nu avem un potențial să ne batem de a fi unul dintre cele mai bune cluburi din România, nu mai pot fi. Voi susține în continuare cât pot clubul, dar nu voi mai fi ca manager pe bancă. O spun dinainte pentru că eu sunt vizionar și văd lucrurile ca să nu lăsăm loc interpretărilor”, a precizat tehnicianul.  El spune că nu mai poate afirma ca obiectivul formației la început de sezon să fie salvarea de la retrogradare și că își dorește parteneri alături de el în acest proiect.  “Vreau să fie nouă parteneri plus unu, eu al zecelea. Asta îmi doresc eu. Cât vrea să fiecare, eu vând 90 la sută. Să vină unul să ia 90, nu e nicio problemă, eu o să am votul de aur, tehnic. Dau partea administrativă la cineva și tehnicul îl țin eu”, a mai spus Hagi.  

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.