Sport

Gugeştiul a opta echipă la Cupa Adi Olteanu

Dan Chiriac
10 ian 2018 920 vizualizări

Duminică seara, la Sala Polivalentă din Focşani are loc etapa a doua de la Cupa Adi Olteanu. Victoria Gugeşti este a opta echipă ce va participa la întrecere, după ce delegaţii şi-au dat acceptul ca aceasta să fie primită în turneu după derularea primei etape. În aceste condiţii, restanţa din prima etapă dintre Vrancea Media şi Victoria Gugeşti se va desfăşura în timpul săptămînii, la o dată ulterioară, de comun acord între cele două echipe. Amicii, Finanţele şi GS Mobile au câştigat partidele din prima etapă, având cîte trei puncte în clasament. Echipa din Gugeşti are în componenţă mai mulţi foşti jucători ce au evoluat în trecut la echipa din comuna vrînceană, cu apariţii inclusiv în Divizia C. Fane Babalâc, Mitică Oprea sau Daniel Brînză sunt doar cîteva din numele ce vor juca la Polivalentă. Programul meciurilor de duminică nu a fost anunţat pentru moment. Cupa Adi Olteanu la minifotbal va programa în această iarnă ediţia a doua. Întrecerea este destinată jucătorilor de peste 40 de ani (născuţi 1978) şi este organizată de Jani Oltianu şi omul de afaceri Vasile Roşca împreună cu Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Vrancea. Fostul jucător de fotbal Vasile Roşca şi fost sponsor al echipei de fotbal din Focşani se implică şi în acest an pentru organizarea întrecerii. Finanţele, Prietenii lui Adi, Poliţia, Vrancea Media, Soveja, Doctor GSM, GS Mobile şi Victoria Gugeşti sunt echipele ce se vor lupta pentru trofeu la întrecerea organizată în memoria unuia dintre cei mai valoroşi atacanţi care i-a avut fotbalul vrâncean. Omul de afaceri Vasile Roşca va sponsoriza şi ediţia din acest an a turneului. Anul trecut, câştigătoarea primei ediţii a fost formaţia Poliţiei. (Dan CHIRIAC)

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.